Andtskär Kommunikation / Åsa Andtskär

Featured Listing
Andtskär Kommunikation / Åsa Andtskär
Kristina Nilssons väg 2
35239
Växjö
+46 0705625292
http://andtskar.se
Vi ger kurser i mindfulness (MBSR) och ACT, arrangerar workshops och event för personlig utveckling ur ett hälsoperspektiv. Vi föreläser också om hälsofrämjande organisationsutveckling.

Om du vill komma med på kurser i höst ska du intresseanmälan dig genast. Vårens kurser blev snabbt fulla.

Helhetssyn och tro på våra inneboende resurser ger viljestyrka och mod att leva våra liv i den riktning vi vill. Och den riktningen bestämmer vi själva.
Genom mindfulness och ACT kan vi lära oss att sluta stressa och ta tag i den obalans som vi skapar genom vår livsstil.
Våra deltagare är alla som vill utveckla sina kunskaper om hälsa och välmående; professionellt och individuellt, privatpersoner och personal på arbetsplatser. Ibland vet våra deltagare redan en hel del. Men nyfikenhet på de senaste rönen och vilja att förändra till det bättre leder dem till oss. Vi delar samma insikt; det finns alltid mer att lära och omsätta i praktik.

Kurser som arrangeras återkommande är:
– Mindfulness 8-veckor / MBSR
– ”ACT – att hantera stress & främja hälsa” baserad på Livskompass.se

Åsa Andtskär är leg sjuksköterska, Lärare i MBSR – mindfulnessbaserad stressreduktion, utbildad inom ACT, MI och hälsofrämjande livsstil. Hon är utbildad av ledande specialister inom ACT/FACT (bl a forskarna Fredrik Livheim, Tobias Lundgren, JoAnne Dahl, Thomas Gustavsson och Rikke Kjelgaard) och mindfulness (Antonia Sumbundu och Camilla Sköld).

Stefan Andtskär, specialist i allmänmedicin, arbetar som distriktsläkare med specialintresse för levnadsvanor. En sund livsstil minskar risken att drabbas av både fysisk och psykisk sjukdom.

  • Andtskär Kommunikation / Åsa Andtskär
  • Andtskär Kommunikation / Åsa Andtskär
  • Andtskär Kommunikation / Åsa Andtskär

Skicka meddelande

Andtskär Kommunikation / Åsa Andtskär


Kommentera

kommentarer