E-kurser

 

Öka din självkänsla och inre trygghet - Vägen till ditt hjärta del 1

Trycker du ner dig själv, har svårt för säga nej och jämför dig med andra? En låg självkänsla kan skapa mycket inre osäkerhet, oro och stress. Den här kursen ger dig en förståelse för varför din självkänsla ser ut som den gör och verktyg för att förändra den. Du får lära dig att möta dig själv på ett nytt sätt som ger inre trygghet, styrka och lugn. Kursen är gjord av Carina Ovesson från Meditationsguiden.
Pris: 875 kr

Läs mer och köp här

Mindfulness, meditation och självmedkänsla (MBSR)

Stressa mindre och skapa mer glädje in din vardag genom mindfulness och självmedkänsla! I den här kursen får du verktyg för att hantera stress och leva mer här och nu.  Det här är ett forskningsbaserat program i mindfulness (mindfulnessbaserad stressreduktion – MBSR) som ger dig konkreta verktyg för att hantera stress, vara mer närvarande och njuta mer av livet.  Kursen är gjord av omtyckta Heidi Andersen som har lång erfarenhet inom området.

Pris: 1 300 kr

Läs mer och köp här

 

 

Vilken resa det var för mig att gå kursen Öka din självkänsla och inre trygghet! Kunde inte föreställa mig att det skulle vara så givande, kraftfullt och befriande att gå igenom kursen på egen hand. Tårarna rann, men så skönt det känns att bli mer medveten om min inre dialog och mer accepterande. Tack!

 

Lotta Sjöberg

En kurs i frihet - Du är Nyckeln

Barn i Balans

Barn i Balans med fokus på Rörelseglädje: Yoga – Slowmotion – Sprallis/dans. Majoriteten av texterna finns även med ljud. Du kan alltså både läsa och lyssna samtidigt. Materialet innehåller flertalet filmer och bilder. I kursen ingår Barn i Balans boken, yogakortlek, plansch, arbetshäfte som pdf fil, en ChiBall boll, avspänningshäfte, medlemskap i facebookgrupp samt förmåner efter avslutad kurs.
Pris: 2 900kr

Läs mer och köp här

 

Meditation grundkurs - från Himalayas höjder

Meditation grundkurs - från Himalayas höjder

Detta är en grundkurs i meditation direkt från Himalayas höjder. Efter kursen kommer du att ha din egen meditationspraktik, kunna tre meditationstekniker och veta hur man sitter korrekt. Kursen är pedagogiskt specialutformad för att ge dig en ny god vana. Bland annat får du hjälp av läraren genom coaching-sessioner via powerpoint.
Pris: 650 kr

Läs mer och köp här

 

Jag tycker Mindfulness, meditation & självmedkänsla är helt fantastisk och man utvecklas verkligen som människa när man arbetar med sig själv. Det som jag märker mest nytta av är att man lär sig acceptera sina känslor och tankar.

 

 

Sara Wintherfrid Josefsson

Lär dig meditera

Att meditera är ett fantastiskt sätt att stressa mindre, att upptäcka nya värden i tillvaron och att känna ett större välbefinnande. Genom meditationen får vi också lära oss veta var vi är, vad vi vill och vart vi ska. Denna meditationskurs passar både dig som aldrig mediterat och dig som redan kommit igång och vill lära dig mer. Kursen är gjord av Ewa Wigenheim som har fått sin kunskap genom olika läromästare i världen.

Pris: 650 kr

Läs mer och köp här

 

Bli en gudomlig skapare med attraktionslagen

Det här är en kurs för dig som önskar träda in i ett medvetet och harmoniskt växande och förverkligande av dig själv och din själ med hjälp av attraktionslagen. Ett förverkligande där du hela tiden når nya nivåer av, inte bara skapande utan även ljus, kärlek, glädje, frid och harmoni.
Pris: 875 kr

Läs mer och köp här

 

Måste bara få tacka för en otroligt bra kurs i meditation! Att äntligen komma igång med meditation på riktigt har blivit en del i mitt liv nu. Förr ville jag för mycket med att kunna yoga och meditera. När jag släppte kravet på att det skulle ge mig ett rikare liv fann jag ett lugn, och nu är det en självklarhet. Tusen tack!

Malin Åkerlund

En kurs i frihet - Du är Nyckeln

En kurs i Frihet - Du är Nyckeln

I den här kursen får du hjälp med att ta dig bortom egot och den allmänna föreställningen att brist och begränsning är den sanna vekligheten. Kursen är designad för att inspirera och stärka dig till att inse och förstå vad och vem du är. Den insikten gör det möjligt för dig att leva i ökad frihet från negativitet, såsom rädsla, oro, tvivel, begränsning och separation. Kursen är gjord av visionären och coachen Daniel Roquéo.
Pris: 795 kr

Läs mer och köp här

 

Det är absolut värt att köpa kursen i Mindfulness, meditation & självmedkänsla för att komma igång med mindfulness. På ett lättsamt, otvunget sätt uppmuntras man till att göra övningarna.

Anna-Karin Bengtsson

Kommentera

kommentarer