När du tror att du måste upprätthålla dina plikter och ensam bära på allt ansvar, viskar jag till dig att du får lov att släppa taget om din ryggsäck.

När du tror att du måste springa fort fram så att du ska hinna fram i tid, viskar jag till dig att du får lov att sitta ner och vila och njuta av livets frukter.

När du tror att du måste ha svar på alla frågor och veta hur allt kommer att bli, viskar jag till dig att du ska ta en dag i sänder och att du kommer att veta när du är där.

När du tror att du måste stanna kvar på en väg och samtidigt längtar bort till en annan, viskar jag till dig att följa din inre längtan och önskan.

När du låter dig styras av andras röster och anpassar dig till omgivningen, viskar jag till dig att komma hem till dig själv och vägledas av dig själv och din sanning.

När du är hård mot sig själv och talar till dig med fördömande röst, viskar jag till dig att behandla dig själv som en vän, och möta dig med vänlighet, värme och kärlek.

När du tvivlar på dig själv och livet och det känns som om du tappat fotfästet, viskar jag till dig att allt kommer att bli bra och lösa sig till ditt högsta bästa.

När du känner dig otillräcklig och har tappat dig själv, viskar jag till dig att du är ett universums mirakel som finns här av en anledning.

När du har stängt ditt hjärta och inte längre kan höra mig, fortsätter jag viska till dig tills du åter öppnar ditt hjärta och lyssnar.

När du känner dig ensam och övergiven på din väg, viskar jag till dig att jag finns med dig och att du inte är ensam.

Du kan sluta lyssna på mig och du kan fly ifrån mig, men jag kommer aldrig att sluta tala till dig. När du öppnar dig kommer jag träffa dig som en ljusstråle i ditt hjärta, och när du följer mig kommer ditt hjärta att sjunga. Då vet du att det jag säger till dig är din sanning och väg.

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Med ljus och värme,
Carina Ovesson

PS. Nu finns det nya retreats, följ gärna med! Se mer här nedan.

Retreats för självkänsla och självmedkänsla

Retreat Värmland

Datum: 16-18 juni
Plats: Hannemo kursgård, Värmland
Läs mer här

Retreat Göteborg

Datum: 26-27 augusti
Plats: Brännö, Göteborgs skärgård
Läs mer här

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-7 oktober 2017
Plats: Österlen Skåne
Läs mer: Retreat Österlen Skåne

Retreat Thailand Koh Lanta

Datum: 5-10 februari 2018
Plats: Koh Lanta, Thailand
Läs merRetreat Thailand

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer och köp här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig: carina@meditationsguiden.com

Du kan sluta lyssna på mig och du kan fly ifrån mig, men jag kommer aldrig att sluta viska till dig. När du öppnar dig kommer jag träffa dig som en ljusstråle i ditt hjärta, och när du följer mig kommer ditt hjärta att sjunga. Då vet du att det jag säger till dig är din sanning och väg.

Kommentera

kommentarer