Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2017/10/20 - 2017/10/22
Hela dagen

Plats
Selma Spa+

Kategorier


Ayurveda & Yoga på Selma Spa+ 20-22 oktober 2017

Välkommen till en härlig helg med Ayurvedaföreläsningar och Yoga på Selma Spa+ i Sunne – det finns också tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar. Yoga och Ayurveda kompletterar varandra och har i alla tider undervisats tillsammans inom den indiska traditionen för att främja hälsa och välmående.

AYURVEDA FÖR GOD SÖMN OCH ÅTERHÄMTNING
Dagens stressiga samhälle gör att många blir sjuka pga brist på sömn och vila. Denna kurs ger dig praktiska råd om hur kost, dagliga rutiner och medveten närvaro kan hjälpa dig att få bättre sömn och återhämtning. Balansen mellan aktivitet och vila är en nyckel till hälsa enligt den Ayurvediska medicinen. Ayurveda betyder “vetenskapen om livet” och är ett godkänt medicinskt system som praktiseras jämsides med västerländsk medicin på sjukhus i Indien.

AYURVEDALÄKARE
Kristofer Edlund studerade till Ayurvedisk läkare vid Sampurnananda Sanskrit University i Varanasi, Indien. Han bodde och studerade i Indien mellan 1991-2003. Kristofer arbetar som ayurvedisk hälsorådgivare i Stockholm där han håller kurser och föredrag samt individuella konsultationer.
Mer info om Kristofer på www.ganges.se eller www.matskolan.com

AYURVEDISK KONSULTATION
Det finns också möjlighet till individuell konsultation med Kristofer. Boka via kristofer@ganges.se eller på 0730-92 24 24.

YOGA
Upplev den klassiska yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt ta del av yogans filosofi. Allt för att lära känna dig själv och för att kunna påverka hur du mår i vardagen. Stort fokus kommer att vara på andning. Andetaget som är vår barometer och guide. Ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress och stressrelaterade problem – att komma ner i varv, slappna av, få inre ro och stabilitet. Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.

YOGALÄRARE
Yogakursen hålls av yogalärarna Helena Karlsson och Lena Elander från Yogaakademien. De är mycket uppskattade yogalärare och har undervisat yoga under många år. Förutom helgkurserna på Selma Spa+ arrangerar Yogaakademien yogaresor i Sverige, Indien, Italien och Spanien.

LÄS MER: http://yogaakademien.se/yogaresor_selmaspa_ayurveda.html
Facebook.com/Yogaakademien
Instagram.com/Yogaakademien

Kommentera

kommentarer