Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2017/08/28 - 2017/09/01
Hela dagen

Plats
Italien: Gardasjön

Kategorier


Italien kurs 2: Yogakurs i klostermiljö 28 aug-1 sept 2017

Välkommen till kurs i det vackra Lombardiet i Italien! För 8:e året återvänder vi till fd klostret Casa di Accoglienza il Carmine i San Felice del Benaco vid Gardasjön. På Bloggen och här på Facebook kan du läsa och se foton från våra tidigare yogakurser i Italien.

YOGAKURS I KLOSTERMILJÖ
Klostretområdet och kyrkan är från 1400-talet och ligger ca 5 minuters promenad från Gardasjön. Det finns även flera terrasser och en stor trädgård med olivlund.

VACKER MILJÖ
Dagarna är fria för att sitta vid sjön och bara vara, utforska staden, fika, dricka och äta gott. Vandra, åka båt, bada, måla, resa till någon annan stad, umgås…

YOGA MORGON & KVÄLL
En kurs för dig som vill uppleva yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt vid föreläsningen få ta del av yogans filosofi – allt för att kunna påverka hur du mår i vardagen.  Stort fokus kommer att vara på andning. Andetaget som är vår barometer och guide. Ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress och stressrelaterade problem – att komma ner i varv, slappna av, få inre ro och stabilitet. Det är två yogaklasser per dag, morgon och kväll. Yogaklasserna hålls på terrassen och i olivlunden inom klosterområdet. Vid dåligt väder är vi inomhus. Kursen vänder sig till både vana och nya yogautövare.

KLASSISK YOGA
Vi undervisar klassisk yoga i tradition av T Krishnamacharya där alla praktiska aspekter av yoga finns med; fysiska övningar, andningsövningar, meditation samt yogans filosofi. Här är det ditt andetag som styr rörelserna och ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna och sinnet stillas. I all undervisning, såväl i grupp som vid privatlektioner, anpassas yogan så långt det går efter den enskilda individens behov.

RESA
Du bokar själv din resa till San Felice del Benaco och resan ingår inte i kursavgiften. Vi kan hjälpa till med tips om billigaste resväg och resesällskap. Närmaste flygplats är Verona och Bergamo.

LÄS MER: http://yogaakademien.se/yogaresor_italien.html
Facebook.com/Yogaakademien
Instagram.com/Yogaakademien

Kommentera

kommentarer