Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2017/11/17 - 2017/11/19
Hela dagen

Plats
Selma Spa+

Kategorier


Yogahelg på Selma Spa+ 17-19 november 2017

Välkommen till en härlig yogahelg på Selma Spa+ i Sunne. En helg för dig som vill uppleva yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt ta del av yogans filosofi – allt för att kunna påverka hur du mår i vardagen. Du kommer också att ha tid över till att njuta av Selma SPA+ utbud av pool, bastu, träning och spabehandlingar.

YOGA
En helg för dig som vill uppleva den klassiska yogans alla delar med rörelser, andning, fokus och meditation samt vid föreläsningen få ta del av yogans filosofi. Allt för att lära känna dig själv och för att kunna påverka hur du mår i vardagen.
Stort fokus kommer att vara på andning. Andetaget som är vår barometer och guide. Ju längre andetag du får desto långsammare går rörelserna. Andetaget anses vara det mest kraftfulla redskapet för att minska stress och stressrelaterade problem – att komma ner i varv, slappna av, få inre ro och stabilitet. Helgkursen är öppen för såväl nybörjare och vana utövare.

YOGALÄRARE
Yogakursen hålls av yogalärarna Helena Karlsson och Lena Elander från Yogaakademien. De är mycket uppskattade yogalärare och har undervisat yoga under många år. Förutom helgkurserna på Selma Spa+ arrangerar Yogaakademien yogaresor i Sverige, Indien, Italien och Spanien.

LÄS MER: http://yogaakademien.se/yogaresor_selmaspa.html 
Facebook.com/Yogaakademien
Instagram.com/Yogaakademien

Kommentera

kommentarer