Laddar Karta...

Datum/Tid
Date(s) - 2017/11/25 - 2017/12/14
Hela dagen

Plats
Indien: Varkala, Kerala

Kategorier


Yogaretreat Kerala Indien

Yogaretreat Kerala Indien

Vår Yogaretreat Kerala Indien ger dig upplevelser för livet!

På vår Yogaretreat Kerala Indien gör vi yoga morgon och kväll. Vi varvar mellan Kundalini Yoga och Klassisk Yoga som båda är lätta att ta till sig. Du behöver inte ha tränat tidigare eller vara speciellt vig eller smidig. Alla kan ta till sig yogans effekter på sin individuella nivå.

Du kommer hem med nya insikter och verktyg som gör att du gradvis ändrar livsstil mot mer harmoni, självinsikt och acceptans – av dig själv och andra.

Du kommer att göra yoga och meditation två gånger per dag under två och en halv veckas tid. De veckorna blir en rofylld tid i ett tropiskt klimat, när det är som bäst. Ungefär trettio grader dygnet runt – och badkarsvarmt i havet.

Du möter den smittande livsglädjen hos Keralas folk och är på behörigt avstånd från den svenska vardagens livspussel.

Ayurveda

Under vår Yogaretreat Kerala Indien upplever du den välgörande kombinationen av Yoga och Ayurveda i Kerala, Ayurvedans hemvist. Under sju dagar kommer du få ljuvliga, långa Ayurvediska massager, behandlingar och omhändertagande. Du kommer även att få kunskap om Ayurveda i form av föreläsningar som våra indiska doktorer ger (på engelska). Du får även komplettering på svenska under kvällsföreläsningarna. Vi får även en eller två vandringar i ayurvediska trädgårdar.

Yogisk filosofi

Yoga är mycket mer än att stretcha och inta olika kroppspositioner. Yogan är en hel filosofi som är en ypperlig grund för livet. Vi bekantar oss med yogisk filosofi hos en indisk guru och får även föreläsningar på svenska på kvällarna.

Utflykter

Under vår vistelse hinner vi göra flera utflykter

  • Backwaters
  • Teplantagen
  • Ashram (eventuellt 2 olika)
  • Vandringsmeditation i djungeln

Hotellet

Vi bor i den lilla staden Varkala ca fem mil norr om Trivandrum där flygplatsen ligger. Vårt hotell Oceano Cliff har egen ayurvedisk klinik  med professionell personal.  Restaurangen serverar både Ayurvedisk och ”vanlig” mat.

Läs mer på vår hemsida

 

Kommentera

kommentarer