Släpp taget om det som inte gagnar dig. Var med människor som får dig att känna dig älskad och uppskattad. Ägna dig åt sådant som skapar mening i ditt liv. Låt den sorg som nu lagt sig över Sverige påminna oss om vad som är viktigt i livet.

Kärlekens energi. Gång på gång visar den hur stark den är även i de mörkaste stunder. Den får oss att öppna upp, den får oss att förenas och den får oss att försonas. Den får oss att förstå att vi alla hör samman och att det bara är kärleken som kan föra oss dit.

Det är meningen att vi ska leva medan vi är här. Inte att vi ska gå instängda i våra bubblor utan kontakt med vare sig oss själva eller varandra. Inte stänga inne den energi som vi alla är del av och som vi är menade att använda, känna och uppleva.

Börja med dig själv. Låt kärleken visa din väg. Släpp taget om det som inte gagnar dig. Förlåt dem du behöver förlåta. Vänta inte tills du får uppleva livets skörhet. Tillåt dig själv att leva varje dag. Tillåt dig att börja leva nu.

Släpp in glädjen i ditt liv. Skapa utrymme åt det som får ditt hjärta att sjunga. Var med människor som får dig att känna dig älskad och uppskattad. Ägna dig åt sådant som skapar mening i ditt liv. Upplev livet, lär dig längs vägen och glöm inte bort att vila. Tillåt dig att njuta av livets alla frukter. Var med dem som betyder något.

Vi är här under så kort tid. Ta emot gåvan att få vara människa. Ta emot gåvan att få leva här på jorden. Att få gråta, att få skratta, att få känna. Att få sjunga och att få dansa. Ta emot gåvan att få uppleva. Allt vackert som pågår runtomkring dig. En blomma som slår ut. Ett barns leende ögon som speglar himlens ljus. En hjälpande hand som sträcks ut.

Börja med dig själv. Låt kärleken vägleda dig och du hjälper andra att göra samma sak. Bara så sprids kärleken och ljuset vidare.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

Retreats för självkänsla och självkärlek

Retreat Värmland

Datum: 16-18 juni
Plats: Hannemo kursgård, Värmland
Läs mer här

Retreat Göteborg

Datum: 26-27 augusti
Plats: Brännö, Göteborgs skärgård
Läs mer här

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-7 oktober 2017
Plats: Österlen Skåne
Läs merRetreat Österlen Skåne

Retreat Thailand Koh Lanta

Datum: 5-10 februari 2018
Plats: Koh Lanta, Thailand
Läs merRetreat Thailand

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer och köp här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig: carina@meditationsguiden.com

Kommentera

kommentarer