Meditationer för alla behov

CD och MP3, retreats, online

CD och ljudfiler

Här hittar du guidade meditationer och musik på CD och ljudfiler för mobil/dator. Både för dig som behöver hjälp med att komma igång och dig som är van att meditera. Här finns vägledda meditationer, meditationer för bättre sömn, meditationsmusik med mera.

Se mer och köp här

 

E-kurser

Lär dig meditera med våra e-kurser! Du gör kursen i din egen takt på tider som passar dig, när och var du vill. Vi erbjuder e-kurser i meditation, mindfulness, självkänsla och personlig utveckling.

Läs mer och köp här

 

Minimeditationer

Minimeditationer är korta guidade meditationer på 2 – 5 minuter på MP3 för att minska stress och öka närvaron i din vardag. Du kan utöva dem på jobbet, när du sitter på bussen, när du sitter framför datorn eller när du står i kö – när och var som helst!

Läs mer och köp här

hitta evenemang med meditation hela landet

Retreats i Stockholm, Göteborg och hela landet

Meditationsguiden erbjuder retreats med meditation i Stockholm, Göteborg och på flera andra platser i Sverige. Om du funderar över hur en retreat fungerar kan du läsa mer om det här.

meditation

Gratis webbinarier online

Lär dig mer om meditation och prova på att meditera i våra kostnadsfria webbinarier. Webbinarium är en livesändning som man lyssnar på genom sin dator, surfplatta eller mobil. På Meditationsguidens You Tube-kanal kan du titta på alla våra tidigare webbinarier.

 

Kommentera

kommentarer