Om Meditationsguiden

På Meditationsguiden får du hjälp med att lyssna till dig själv och ditt hjärta. Här hittar du arrangörer och kurser i hela Sverige inom personlig utveckling och hälsa. Meditationsguiden har också ett stort utbud av e-kurser och erbjuder retreats i hela landet.

Arrangörerna som finns på Meditationsguiden publicerar själva sin profil och sina kurser och evenemang. Meditationsguiden har inget ansvar för den information som arrangörerna publicerar på webbplatsen, utan arrangörerna ansvarar själva för respektive information de publicerar på Meditationsguiden. Vid frågor eller synpunkter om arrangörernas information hänvisar vi till respektive arrangör.

Vill du synas på Meditationsguiden?

Läs mer om Meditationsguidens annonseringstjänster

Jag som driver Meditationsguiden

bli_sannJag som driver Meditationsguiden heter Carina Ovesson och jag är livscoach, bloggare och föredragshållare.

Jag vet hur det är när livet rusar fram i ett alltför snabbt tempo. Att ständigt springa mot klockan. Att inte ha tid att stanna upp och njuta av de där stunderna, som ju faktiskt är livet. Det var just i en sådan period i mitt liv som idén till Meditationsguiden föddes. Jag hade länge jobbat i kommunikationsbranschen och dagarna gick på autopilot. Hela tiden var jag ett steg före i tanken. Det kändes som om livet, som ju faktiskt är en fantastisk gåva, höll på att rinna mig ur händerna.

Jag började fundera på hur jag skulle kunna ta tillvara på livet och känna mig mer levande. Jag var i behov av något som kunde hjälpa mig att stanna upp, slappna av och njuta av livet. Jag började söka efter hjälp och upptäckte att det fanns många fantastiska människor där ute som inspirerar och lär ut inom området. Men det var svårt att få överblick och veta vad som kunde passa mig. Idén kom från ovan en tidig morgonpromenad i Slottsskogen i Göteborg. Jag ska bygga en samlingsplats och guide, så att jag kan ge människor vägledning och inspiration inom området.

Sedan en tid tillbaka hade mitt intresse för människan, personlig utveckling och avslappning väckts, och jag hade börjat fundera på att starta något eget inom området. Med denna idé kändes det som att alla bitar föll på plats.

Genom Meditationsguiden vill jag hjälpa dig att lyssna till dig själv och ditt hjärta.
Läs mer om mig

Jag önskar dig all lycka, och hoppas du finner vägen till ditt hjärta.

Med kärlek!
Carina

Adsense

Adsense

advertisement