Om Meditationsguiden

På Meditationsguiden får du hjälp med att lyssna på dig själv och ditt hjärta. Vi erbjuder retreat i hela landet och har också ett stort utbud av meditationer och e-kurser. 

Vill du synas på Meditationsguiden?

Läs mer om Meditationsguidens annonseringstjänster

Jag som driver Meditationsguiden

bli_sannJag som driver Meditationsguiden heter Carina Ovesson Jag har alltid försökt följa mitt hjärta, och har många gånger fått uppleva vilka outgrundliga vägar livet kan ta när jag vågar ha tillit till att den inre rösten leder mig rätt. Efter flera år i arbetslivet sa jag upp mig trots många rädslor över att släppa tryggheten. Jag hade en längtan efter att bli fri från stress och färdigstöpta former, och gå min egen väg. Sedan dess har livet fört mig på en spännande resa. Jag har insett att jag inte måste kontrollera och kämpa mig genom livet, utan att det finns en högre kärleksfull kraft som hjälper mig om jag bara följer till mitt hjärta. Jag tror att det finns en unik livsplan för alla, och om vi vågar ha tillit till att den manifesteras genom hjärtats röst kommer vi få all hjälp vi behöver.

Jag har också gjort en lång inre resa för att utveckla och hitta mig själv. Det har inneburit att göra mig av med gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Jag gav bort mycket av min energi, och offrade mig själv för att behaga människor i min närhet.
Läs mer om mig

Jag önskar dig all lycka, och hoppas du finner vägen till ditt hjärta.

Med kärlek!
Carina

Adsense

Adsense

advertisement