Retreat på Brännö – Bli bättre på att lyssna på dig själv, öka din självkänsla

 

Varmt välkommen till en retreat på mysiga Brännö i Göteborgs skärgård som hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta! 

Retreaten leds av livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden och kommer att innehålla föredrag, vägledda meditationer och egna övningar som hjälper dig att komma närmare dig själv och hitta din sanna röst. Alla är välkomna, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation.

Datum och tid

Lördag 26 augusti  kl 10-17.00
Söndag 27 augusti kl 10-16.30

Plats

Brännö Göteborgs skärgård, Brännö Kundaliniyoga studio, Jydeklovan 9

Program dag 1

10.00 Introduktion och kaffe
10.30 Möt dina inre delpersoner
13.00 Lunch och promenad
14.30 Möt ditt inre barn
15.30 Fika
16.00 Självmedkänsla
17.00 Avslut

Program dag 2

10-11.30 Möt ditt sanna jag
11.30-13.00 Utveckla din acceptans och tillit
13.00 Lunch och promenad
14.30-15.30 Relationer
15.30 Förlåtelse
16.30 Avslut

Programmet är preliminärt.

Pris

2250 kr
I priset ingår lunch och fika. Boende ingår ej.

Bokning

Anmäl dig här 
Betalning sker med faktura efter att anmälan kommit in till oss.

Kommunikationer

Färja går regelbundet mellan Göteborg (Saltholmen) och Brännö. Det går att ta sig från Göteborg till Brännö innan retreaten börjar och tillbaka till Göteborg igen efter att retreaten är slut.

Boende

För dig som vill bo över på Brännö finns dessa trevliga alternativ:
Brännö Värdshus med pensionat Baggen
Brännö Bed and Breakfast
Det går också bra att ta sig tillbaka till Göteborg efter retreatens slut.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat fungerar

Retreaten hålls på Brännö Kundaliniyoga studio.

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!

Linda Liljefelt

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carina Ovessons retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig  med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Egen företagare, Sanna steg

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer