Retreat Göteborg

Retreat i Göteborg – för att bli bättre på att lyssna på dig själv

Varmt välkommen till en stilla och fridfull retreat på Sörby retreatcenter som ligger i ett kulturhistoriskt och vackert landskap 90 minuter söder om Göteborg den 4-6 maj 2018. Med vägledda meditationer, mjuk yoga och tid för egna reflektioner hjälper retreaten dig att bli mer sann mot dig själv och att lyssna på ditt hjärta. Just nu med påskerbjudande – boka dig tillsammans med en vän och få 500 kr rabatt var. Gäller till och med den 2 april. 

Livscooachen Carina Ovesson från Meditationsguiden  leder dig inkännande och kärleksfullt genom hela helgen. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Sörby retreatcenter ligger i Halland utanför Falkenberg, 90 minuter söder om Göteborg.

Datum och tid

Fredag 4 maj 17.00 – Söndag 4 maj kl 14.30

Plats

Sörby retreatcenter ligger i Halland utanför Falkenberg, 90 minuter söder om Göteborg. Läs mer om kursgården på deras hemsida.

Program för retreaten

Fredag
17.00 Introduktion
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Lördag
8.00 Frukost
9.30 Möt dina inre delpersoner
12.30 Lunch
13.30 Möt ditt sanna jag
15.00 Tystnad
16.00 Mjuk yoga
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Söndag
8.00 Frukost
9.30 Relationer
10.45 Mjuk yoga
12.30 Lunch
13.30 Guidad meditation
14.30 Avslut

Vi sitter på stolar och mediterar. Ta med din egen yogamatta.
Programmet är preliminärt.

Om Sörby retreatcenter

Sörby retreatcenter ligger utanför Falkenberg och är en charmig 1800-talsgård. Gården är miljödiplomerad med KRAV-certifierad och hälsosam mat som ligger på en rofylld och vacker plats där det är lätt att hitta kontakt med sig själv. Det finns fantastiska möjligheter för promenader och naturupplevelser. Läs mer om kursgården på deras hemsida.

Maten

Restaurangen är Slow Foodpremierad och KRAV-märkt och erbjuder en rofylld miljö med mycket grön och vegetarisk mat baserad på lokala och hållbara råvaror.

Boende

Du kan välja att bo i enkelrum (begränsat antal) eller i delat rum (2-3 personer/rum). Toalett och dusch är gemensamma. Ta med dig egna lakan och handduk eller hyr för 100 kr. En del av enkelrummen finns på Pensionat Ekholmen som ligger 4 km från gården (du behöver bil för att ta dig mellan pensionatet och kursgården).

Yogan

Liselotte Bergenzaun Abel kommer att hålla i yogapassen. Liselotte är leg psykoterapeut, cert. zencoach och mediyogaintruktör. Hon kommer att hålla ett mjukt mediyogapasssom innehåller, djupandning, meditation, mantra, tystnad och fysiska övningar som fördjupar kontakten inåt, balanserar chakrasystemet och stärker nervsystemet.

Pris och anmälan

4 550 kr för retreat, logi och helpension. För enkelrum tillkommer 900 kr för hela helgen. (Delbetalning är möjligt om du önskar)
För påskerbjudandet ”Boka dig tillsammans med en vän och få 500 kr rabatt var” dras rabatten av på ordinarie priset ovan.

Boka dig här

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har inkommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald.

Adress

Sörby retreatcenter ligger utanför Falkenberg i Hallands län, 90 minuter söder om Göteborg.

Sörby retreatcenter
Sörby, 311 65 Vessigebro

Hitta hit

Du kan åla både kollektivt och bil till kursgården, som ligger 1,5 mil öster om Falkenberg, mitt emellan Vessigebro och Årstad. För dig som kommer med bil finns det en skylt med Sörby på båda ställena. Sväng där du ser skylt Naturhälsogård, när du kommer ned för backen så ska du hålla vänster och köra förbi ett rött hus och parkera vid nästa röda hus, intill en hästpaddock. Är det fullt på denna parkering så kan du parkera på gaveln av det omålade huset.

För dig som vill åka kollektivt kan du åka tåg till Falkenberg station där du först tar buss 10 till busstorget och sedan buss 556 till Vessigebro där kursgården hämtar. De kan också hämta vid stationen för på 50 kr/person/resa

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat fungerar

Fler retreat från Meditationsguiden

Retreat Stockholm 2-4 mars 2018

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!

Linda Liljefelt

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Egen företagare, Sann Utveckling

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.

Annica Karlsson

Sjuksköterska

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach i Göteborg och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta. Hon har blivit mycket uppskattad för sitt inkännande och mjuka sätt att leda och möta människor. Hon har både individuella samtal och leder grupper och retreater på olika platser i Sverige.  Hon är certifierad livscoach och utbildad mindfulnessledare.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer