Retreat på vackra Österlen – Bli bättre på att lyssna på dig själv, öka din självkänsla

Retreat på vackra Österlen i Skåne – Bli bättre på att lyssna på dig själv

Varmt välkommen till en retreat på Österlen i hjärtat av Skåne på hösten då det är som vackrast! Retreaten hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. Retreaten hålls på vackra Himlahav med utsikt över hav och ängar. 

Retreaten leds av livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden och kommer att innehålla vägledda meditationer och egna övningar som hjälper dig att öka din självkänsla och bli mer sann mot dig själv. Alla är välkomna, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation.

Datum och tid

Fredag 6 oktober kl 17.00 – Söndag 8 oktober kl 14.30.

Program

Fredag
17.00 Introduktion
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Lördag
Frukost
10.00 Möt dina inre delpersoner
13.00 Lunch
14.30 Möt ditt inre barn
16.00 Självmedkänsla + Förlåtelse
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Söndag
Frukost
10.00 Möt ditt sanna jag
11.30 Relationer
13.00 Lunch
14.00 Utveckla din acceptans och tillit
14.30 Avslut

Programmet är preliminärt. 

Himlahav

Retreaten på Österlen hålls på Himlahav som är en vacker och speciell plats med sju meter högt i tak och med utsikt över hav och ängar. Vid fint väder använder vi den stora stenterrassen med utsikt över hav och ängar. Det är 800 meter vacker promenad till havet. Bilderna här kommer från Himlahav

Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav
Retreat Österlen Himlahav

Mat

Maten är vegetarisk och tillreds med stor omsorg av naturliga råvaror.

Boende på retreaten

Rummen är vackra och med högt i tak, en del av rummen har terrass/balkong och utsikt över havet. Dusch och toalett är gemensamma. Rummen har plats för 2-4 personer. En del av rummen finns på bed and breakfast Systrarna Kivik som ligger 10 minuters promenad från Himlahav. Det finns tillgång till några enkelrum mot ett tillägg på 1 500 kr (för hela helgen). Lakan och handduk medtages. Se mer på Himlhahavs hemsida

Pris för retreaten

4 550 kr för hela helgen inklusive boende i delat rum och måltider. För enkelrum tillkommer 1 500 kr (för hela helgen).

Boka retreaten

Boka dig här

Faktura skickas med e-post när anmälan kommit in. Om du inte fått någon faktura inom tre dagar kontakta carina@meditationsguiden.com. 

Transporter till retreaten på Österlen

Du åker Öresundståg eller buss direkt från Malmö/Lund/Kristianstad till Simrishamn. Här byter du till gul buss Skåneexpressen och som tar dig till Kivik på 20 minuter. Kliv av på hållplats: Kivik- vandrarhemmet. Efter 500 meters promenad anländer du till Himlahav.

Adress för retreaten

Himlahav
Hjälmaröd 1:21 och1: 22
27732 Kivik.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat fungerar

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer