Retreat i Stockholm – för självkänsla och självmedkänsla

Varmt välkommen till en fridfull och kärleksfull retreat i Stockholm på Syninge kursgård i hjärtat av Roslagen den 2-4 mars 2018. Retreaten är inriktad på självkänsla och självmedkänsla och innehåller vägledda meditationer, mjuk yoga och mindfulness som hjälper dig att få en mer kärleksfull relation med dig själv.

Livscooachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom hela helgen. Retreaten kommer hjälpa dig att bli medveten om, utveckla och stärka din relation med dig själv. Du får lära dig verktyg och meditationer som du kan använda i din vardag. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Meditationerna är vägledda och yogan är mjuk och anpassad för alla. Yogan hålls av Solveig Andersson. Syninge kursgård ligger i Stockholms län utanför Norrtälje, 7 mil norr om Stockholm.

Datum och tid

Fredag 2 mars kl 17.00 – Söndag 4 mars kl 14.30

Program för retreaten

Fredag
17.00 Introduktion
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Lördag
8.00 Frukost
9.30 Självkänsla – Möt dina inre delpersoner
12.30 Lunch
13.30 Självkänsla – Möt ditt inre barn
15.00 Tystnad
16.00 Mjuk yoga
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Söndag
8.00 Frukost
9.30 Självmedkänsla
10.45 Mjuk yoga
12.30 Lunch
13.30 Guidad meditation
14.30 Avslut

Vi sitter på stolar och mediterar. Ta med din egen yogamatta.
Programmet är preliminärt.

 

Maten

Maten är ekologisk, KRAV-märkt och lagas med kärlek och omsorg, av färska råvaror. Meddela oss eventuella allergier i din anmälan.

Boende

Du bor i enkelrum (några dubbelrum finns för dem som önskar) Rummen är personliga och trivsamma.

Pris och anmälan

4 950 kr för retreat, logi i enkelrum och helpension. Önskar du delbetala ordnar vi det.
För företag 4 950 kr + moms.

Boka dig här

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har inkommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald.

Hitta hit

Syninge kursgård ligger utanför Norrtälje, 7 mil norr om Stockholm. Du kan åka både kollektivt och bil till kursgården. Meddela om du kommer kollektivt och vill bli hämtad. Se mer på Syninge kursgårds hemsida.

Adress

Syninge kursgård
Syninge stationsväg 9
761 91 Norrtälje

Syninge kursgård ligger i Stockholms län, 7 mil norr om Stockholm.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat fungerar

Fler retreat från Meditationsguiden

Retreat Göteborg 4-6 maj 2018

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta oss

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson – retreatens ledare

Carina Ovesson är livscoach i Göteborg och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta. Hon har blivit mycket uppskattad för sitt inkännande och mjuka sätt att leda och möta människor. Hon har både individuella samtal och leder grupper och retreater på olika platser i Sverige.  Hon är certifierad livscoach och utbildad mindfulnessledare.
Läs mer om Carina Ovesson

Om Solveig Andersson – retreatens yogainstruktör

Yoga och mindfulness är två underbara redskap för att stärka sig själv både mentalt och fysiskt. I mina klasser vill jag skapa ett tillstånd som gör det möjligt för dig att göra just det samtidigt som du landar i dig själv och låter stressen släppa taget. Själv har jag praktiserat yoga och mediterat till och från sedan 2001. Ungefär tio år efter min första meditation, gick jag på en introduktion till Mindfulness och MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction), redan innan vi var halvvägs igenom introduktionen visste jag att jag funnit min nya livsväg. Jag påbörjade utbildningen till MBSR-lärare ett år senare och det har varit och är en förunderlig vandring!
Läs mer om Solveig här

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!

Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.

Annica Karlsson

Kommentera

kommentarer