Retreat i Stockholm – Bli bättre på att lyssna på dig själv

Varmt välkommen till en stillsam retreat i Stockholm den 11-12 november 2017 som hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. Vi kommer vara på mysiga Farsta Gård vid sjön Malungen. 

Retreaten leds av livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden och kommer att innehålla samtal, vägledda meditationer och egna övningar som hjälper dig att komma närmare dig själv och din sanna röst. Alla är välkomna, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation.

Datum och tid

Lördag 11 november kl 10 – 17.00
Söndag 12 november kl 10 – 16.30

Plats

Farsta gård, Farstaängsvägen 16-22, Farsta

Program

Lördag
10.00 Introduktion och kaffe
10.30 Möt dina inre delpersoner
13.00 Lunch och promenad
14.30 Möt ditt inre barn
15.30 Fika
16.00 Självmedkänsla
17.00 Avslut

Söndag
10-11.30 Möt ditt sanna jag
11.30-13.00 Utveckla din acceptans och tillit
13.00 Lunch och promenad
14.30-15.30 Relationer
15.30 Förlåtelse
16.30 Avslut

Programmet är preliminärt. 

Pris och anmälan

Pris: 2 350 kr
I priset ingår lunch på Farsta gård restaurang, och fika. Boende ingår ej.

Boka dig här

Faktura skickas med e-post när anmälan kommit in. Om du inte fått någon faktura inom tre dagar kontakta carina@meditationsguiden.com. 

Kommunikationer

Det går smidiga förbindelser med tunnelbana från Centralstationen i Stockholm till Farsta, resan tar ca 20 minuter.

Boende

Boende ingår inte. Det är enkelt att ta sig till centrala Stockholm, 20 minuter med tunnelbana, för övernattning.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat fungerar

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!

Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Egen företagare, Sann Utveckling

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer