Retreat – Vägen till ditt hjärta

Varmt välkommen till Carina Ovessons retreats – Bli bättre på att lyssna på dig själv, vägen till ditt hjärta – som hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Du kommer också få uppleva underbara meditationer och övningar för att komma i kontakt med dina inre delpersoner, ditt inre barn och ditt sanna jag, och få med dig verktyg som hjälper dig i din vardag.

Retreaten finns i Stockholm, Göteborg, Skåne och på flera andra platser i Sverige.

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-8 oktober
Plats: Himlahav Österlen
Ledare: Carina Ovesson
Boka och läs mer: Retreat Österlen Skåne

Retreat Stockholm

Datum: 11-12 november
Plats: Farsta gård
Ledare: Carina Ovesson
Boka och läs mer: Retreat Stockholm

Kommande retreat

Håll dig uppdaterad om kommande retreat genom att prenumerera på mitt nyhetsbrev (fyll i formulär nedan).

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!

Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Egen företagare, Sann Utveckling

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer