Sommarretreat i lantlig miljö i Värmland – Bli bättre på att lyssna på dig själv, öka din självkänsla

Förra sommarens fullbokade och mycket uppskattade retreat är nu tillbaka! Varmt välkommen till en sommarretreat på fina och vackra kursgården Hannemo i lantlig miljö i Värmland som hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. I tystnaden, stillheten och naturen får vi möjlighet att komma närmare oss själva och vår inre röst. 

Retreaten leds av livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden och kommer att innehålla föredrag, vägledda meditationer och egna övningar som hjälper dig att öka din självkänsla och bli mer sann mot dig själv. Alla är välkomna, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation.

Datum och tid

Fredag 16 juni kl 17.00 – Söndag 18 juni kl 15.00

Program

Fredag
17.00 Introduktion
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Lördag
Frukost
10.00 Möt dina inre delpersoner
13.00 Lunch
14.30 Möt ditt inre barn
15.30 Fika
16.00 Självmedkänsla + Förlåtelse
18.00 Middag
19.30 Guidad meditation

Söndag
Frukost
10.00 Möt ditt sanna jag
11.30 Relationer
13.00 Lunch
14.00 Utveckla din acceptans och tillit
15.00 Avslut

Programmet är preliminärt. 

Mat

På kursgården tillreds maten med extra stor omsorg och av ekologiska råvaror. Resultatet blir en välsmakande, vegetarisk kost som de får mycket beröm för.

Boende

Rummen är charmiga, vackra och rymliga, många har kakelugn. Alla rum har utsikt mot hästhagar och ängar eller mot skogen och gården. Dusch och toalett finns i korridoren. Rummen har plats för 1-3 personer. Det finns tillgång till några enkelrum mot ett tillägg på 700 kr (för hela helgen). Lakan medtages. Se mer på Hannemos hemsida

Pris

4250 kr för hela helgen inklusive boende i delat rum (max 3 personer/rum) och måltider. För enkelrum tillkommer 700 kr (för hela helgen).

Bokning

Anmäl dig här
Betalning sker med faktura.

Kommunikationer

Vill du åka tåg kan du åka till Västra Ämtervik där vi hämtar med bil till kursgården. Karta och vägbeskrivning finns på Hannemos hemsida

Adress

Hannemo kursgård
Backa 23
Västra Ämtervik

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat fungerar

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson

Kommentera

kommentarer