Ditt inre barn lever inom dig och vill bli sedd, lyssnad på och älskad. Här är sju önskningar från ditt inre barn som kommer få det att blomma ut. 

När tårarna svämmar över i dina ögon för att andra inte beter sig väl mot dig är det för att jag tror att jag inte är viktig. Då önskar jag att du tröstar mig och håller om mig, och berättar för mig att andras agerande inte handlar om mig utan att jag är värdefull.

När du känner oro och tvivel är det för att jag känner mig liten och rädd. Då önskar jag att du håller om mig och säger till mig att jag har en mening och en plats här på jorden som är min, och att jag är buren och omhändertagen av gudomlig kärlek.

När du känner att livet spirar i dig och du vill dansa och hoppa av glädje, är det för att du upplever livet genom mina ögon. Låt då ingen få hålla dig tillbaka utan låt mig få blomma ut och vara fri.

När du driver på dig själv och pressar dig hårt är det för att jag tror att jag måste prestera och vara duktig för att betyda något. Då önskar jag att du stannar upp och tar mig i din famn, och berättar för mig att jag får lov att leva, att jag får lov att vila och att jag får lov att njuta av livets alla rikedomar.

När du finns till för andra och åsidosätter dig själv är det för att jag tror att mina behov inte är lika viktiga och att det är min skyldighet att ta hand om andra. Då önskar jag att du står vid min sida och säger till mig att jag inte behöver låta mig styras av andra. Låt mig istället få vara fri och obunden som när jag föddes.

När du tvivlar på dig själv och dömer dig själv är det för att jag känner mig osäker och tror att jag saknar värde. Då önskar jag att du berättar för mig att jag är en guds diamant, unik och älskad.

När du känner dig glädjefylld, lätt och fri är det för att du känner min närvaro, är i din sanna essens och följer ditt hjärtas väg. Håll mig då inte tillbaka utan låt mig få slå ut till den storslagna och gudomliga ros jag föddes till.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

PS. Nu finns det nya retreats för självkänsla och självkärlek! I mina retreats arbetar vi alltid med det inre barnet. Se mer här nedan. Välkommen!

Retreat Värmland

Datum: 16-18 juni (fåtal platser kvar)
Plats: Hannemo kursgård, Värmland
Läs mer: Retreat Värmland

Retreat Göteborg

Datum: 26-27 augusti
Plats: Brännö, Göteborgs skärgård
Läs mer: Retreat Göteborg

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-7 oktober 2017
Plats: Österlen Skåne
Läs merRetreat Österlen Skåne

Retreat Stockholm

Datum: 11-12 november 2017
Plats: Farsta gård
Läs merRetreat Stockholm

Retreat Thailand Koh Lanta

Datum: 5-10 februari 2018
Plats: Koh Lanta, Thailand
Läs merRetreat Thailand

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer och köp här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig: carina@meditationsguiden.com