De här frågorna kom till mig när jag behövde skifta fokus från tvivel, oro och rädslor till tillit, frid och kärlek. Det är kraftfulla frågor som berör. Vilken fråga berör dig mest? Lämna gärna en kommentar! 

1. Varför förminskar du dig själv, när du vet din kapacitet och kraft?

2. Varför kontrollerar du, när du vet att du är vägledd och omhändertagen?

3. Varför låter du dig styras av andra, när du vet att den inre vägledningen är den enda sanna?

4. Varför tvivlar du på att du är värdig och tillräcklig, när du vet att du är unik och älskad?

5. Varför springer du så fort, när du vet att din själ behöver komma ikapp?

6. Varför försöker du leva upp till andras krav och förväntningar, när du vet att det inte är sann kärlek?

7. Varför tar du ansvar för andras lycka, när du vet att det inte är ditt?

8. Varför går du nedåtböjd, när du vet att du ska sträcka på dig, lyfta blicken och låta himlen speglas i dina ögon?

9. Varför tvivlar du, när du vet i ditt hjärta?

Prova gärna att meditera över någon av frågorna, för att komma till djupare insikt. 

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser och retreat 2019

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och i grupper genom retreat som jag arrangerar runt om i landet. 

Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande och förlösande.  Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig