Bli bättre på att lyssna på dig själv

Varmt välkommen till en själslig retreat som hjälper dig att släppa taget om inre kritik och kontroll, att bli mer sann mot dig själv och att leva i flödet. 18 och 19 april 2020 i Malmö. 

Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom hela helgen. Dagarna har olika teman och du kan välja om du vill vara med en eller två dagar. Helgen är till för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation.

18 och 19 april 2020
Kl 10 – 16.30
Malmö, Friisgatan 6C

Pris
2 400 kr för två dagar
1 350 kr för en dag

Innehåll i retreaten

Dagarna varvas med genomgångar, enskilda övningar och guidade meditationer.

Lördag

Denna dag hjälper dig att släppa taget om inre kritik och behovet av att tillfredsställa andra, och att bli mer sann mot dig själv. Program kl 10.00 – 16.30
  • Möt och hantera din inre kritiker
  • Möt och hantera ditt inre helgon
  • Lunchpaus
  • Ditt sanna jag
  • Relationer som utmanar

Söndag

Denna dag hjälper dig att släppa taget om kontroll och prestation och att leva i flödet med tillit och hopp. Program kl 10.00 – 16.30
  • Möt och hantera din inre kontrollant
  • Möt och hantera din inre pådrivare
  • Lunchpaus
  • Leva med tillit till universum
  • Leva i flödet
Fika och kaffe/te ingår, lunch och övernattning ingår inte. Det finns lunchrestauranger i området och även ett kök i lokalen om man vill ta med sig egen lunch.

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Delbetalning är möjligt för dig som önskar. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har kommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald, men din plats går att överlåta till en annan person.  Ett visst antal deltagare krävs för att retreaten ska genomföras. Om retreaten skulle bli inställd återbetalas hela beloppet. 

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat med Meditationsguiden fungerar. 

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson på mejl om du har några frågor eller funderingar! Använd kontaktformuläret här.

Fler retreater från Meditationsguiden

Se fler retreater från Meditationsguiden

Röster från tidigare deltagare

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.
Monica Brofelt

Sjuksköterska

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla.
Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är certifierad livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta. Läs mer om Carina Ovesson

18 och 19 april 2020 Kl 10 – 16.30 Malmö, Friisgatan 6C

Pris 2 300 kr för två dagar 1 250 kr för en dag