Livscoach

Carina Ovesson, Meditationsguiden
Välkommen att gå i samtal hos mig! Jag heter Carina Ovesson och arbetar som livscoach i Göteborg och tar också emot på telefon/Skype för dig som bor på annan plats.

Har du tappat kontakten med dig själv? Är du styrd av krav och prestation, har svårt för att säga nej eller känner en inre osäkerhet? Jag hjälper dig med att få en bättre relation med dig själv, hitta din inre trygghet och öka din självkänsla.

Hur går samtalen till?

Jag vägleder dig genom en resa i dig själv för att du ska hitta det som står i vägen för dig, din självkänsla och inre trygghet. Med detta som utgångspunkt arbetar vi sedan för att du ska få ett nytt förhållningssätt till dig själv och bygga upp en inre trygghet och tillit. Jag tar emot dig med värme, kärlek och acceptans och vi lägger upp processen utifrån dina behov och önskemål. Jag använder mig av utforskande frågor, mindfulnessverktyg och avslappningsövningar. Vi träffas eller pratar på telefon/Skype en timme ca varannan vecka, eller med ett upplägg som passar dina förutsättningar. Jag är verksam i Göteborg och Kungsbacka, och använder telefon/Skype för dig som finns på annan plats. Jag erbjuder också en webbkurs för att öka din självkänsla och inre trygghet som du kan gå på egen hand och kombinera med samtal utifrån behov.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och genom retreat som jag arrangerar runt om i landet. Jag har också en examen i media- och kommunikation och har arbetat som kommunikatör och projektledare flera år i offentlig sektor. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig ifrån gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande, förlösande och underbar. Tid och närvaro är den finaste gåvan vi kan ge till oss själva. När vi själva mår bra sprids det dessutom som ringar på vattnet till vår omgivning. Att ta hand om sig själv är att ge både till sig själv och till sin omgivning. Läs mer om mig

Pris

950 kr/samtal
Paketpris för dig som bokar flera samtal

Varmt välkommen att kontakta mig

carina_botaniska_300x200Jag är verksam i Göteborg och Kungsbacka och coachar även via telefon/Skype för dig som bor på annan plats. Varmt välkommen att kontakta mig! ♥
Kontakta mig via mejl här
Telefon: 0705-281944

Kommentera

kommentarer