Tänk dig att få komma bort ifrån vardagen, släppa alla måsten och få tid bara till dig själv. Tänk dig att få ge dig själv mer omtanke och kärlek.  

Varmt välkommen till en helande dagretreat på underbara Godemsgården söder om Göteborg på vackra västkusten! Här samlas vi i den mysiga ladan med utsikt över de böljande ängarna.

 

 

Retreaten hjälper dig som:

  • Vill bli mindre kritisk mot dig själv och längtar efter att kunna möta dig själv med mera medkänsla och kärlek.
  • Tar ansvar för andras behov och känslor och längtar efter att värdesätta dig själv och dina egna behov mer.
  • Har höga krav på dig själv och längtar efter ett större inre lugn.
  • Retreaten passar också för dig som behöver en liten knuff för komma tillbaka till det du redan vet i ditt hjärta.

 Min intention är att du ska kunna omfamna hela dig själv och komma hem med en större inre trygghet och frid.  Jag vet genom min egen inre resa att relationen med dig själv är det viktigaste du har, för den påverkar hela ditt livsflöde. Jag har också fått uppleva så många fantastiska transformationer på mina retreater, och nu vill jag ge det samma till dig! 

Carina Ovesson,

retreatledare

Det här ingår i retreaten ♡

Vägledningar, guidade meditationer, samtal, egen reflektionstid och gemenskap. Underbar vegetarisk lunchbuffé och fika.

Datum och tider ♡

Söndag 2 juni kl 10.00–16.30

Vackra Godhemsgården, söder om Göteborg ♡

Godhem ligger naturskönt i Onsala med utsikt över ängarna, och bara en kort promenad till salta havsbad. I det charmiga huset från 1800-talet finns den gamla känslan kvar och många gamla detaljer bevarade. 1895 köptes Godhem av Alexander Carlson, farfars far till Adam som tillsammans med Emelie har tagit hand om Godhem sedan 2019.

Bo på Godhemsgården ♡

För dig som vill övernatta finns tre härliga sovrum på övervåningen i det stora boningshuset. Här finns också ett fint badrum, kök med matplats, och ett allrum med utgång till en underbar balkong där du i kan dricka ditt kaffe i morgonsol med utsikt över gården och ängarna. Kontakta Godhemsgården om du vill övernatta.

Rum finns också på Gottskärs hotell (20 minuter promenad över åkrarna eller 5 minuters bilfärd) och på Drängstugan (5 minuters bilfärd).

Pris ♡

1 350 kr för retreat, underbar vegetarisk lunchbuffé och fika.

Hur fungerar en retreat? ♡

Här kan du läsa mer om hur det är på att vara med på med retreat i Sverige med Meditationsguiden.

Fler retreater ♡

Se fler retreater från Meditationsguiden

Frågor och funderingar ♡

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

Carina Ovesson. Meditationsguiden

Det är jag som är Carina ♡ 

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson. Jag kämpade länge med inre osäkerhet och otrygghet. Jag var självkritisk, anpassade mig till min omgivning och åsidosatt mina egna behov. I mötet med mig själv kom jag i kontakt med mitt inre barn, och det blev vändpunkten för mig. Stegvis kunde jag sluta slå på mig själv, och äntligen omfamna mig själv i kärlek.

Efter en tid i karriären med mycket stress och kämpande, bestämde jag mig till slut för att hoppa av vardagshjulet och istället utbilda mig till livscoach. Idag hjälper jag andra att göra samma inre resa som jag själv har gjort, genom samtal, grupper och retreater. Den inre resan är den mest värdefulla du kan göra, och den ger tillbaka till dig livet ut! Jag hoppas att få möta dig! Varmt välkommen!

Vad andra har upplevt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.

Annica Karlsson

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. 

Susanne Ljunsberg

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Sedan jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Retreaten hjälpte mig att uppskatta och älska mig själv mera. Ni såg verkligen alla! Man kände av era stora hjärtan fulla med kärlek. Hela ni utstrålar lugn, ljus och värme.

Anette

Tack Carina för insikter, värme och läkande.

Maria

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt