Vi rusar på som om ingenting har hänt. Fortsätter i samma spår. Försöker leva upp till de krav och förväntningar vi ställer på oss själva, och försöker upprätthålla livet. Samtidigt har nätterna blivit allt ljusare och allt längre, och hela naturen har slagit ut i sin fulla blom. Det är dags att stanna upp och komma ifatt dig själv.

Du står inte på samma plats idag som du gjorde för ett år sedan. Du har mött nya erfarenheter, fått nya insikter och växt som människa. Ändå tillåter du dig inte att vila och stanna upp, utan fortsätter att rusa på i samma takt. Fortsätter att försöka leva upp till dina förväntningar om hur du ska vara för att duga och vara värdig.

Det är tid för att komma ifatt dig själv. Det är tid för att vila och vara stolt över den du är och det du har åstadkommit. Ängarna har slagit ut och vackra färger möter våra ögon. Bina sprider blommornas nektar och fåglarna sjunger sin glädjesång. Öppna dina ögon, se dig omkring och tillåt dig att delta i naturens vackra skådespel.

I denna stundande högtid som sägs vara en fruktbarhetsfest, fira också din egen födelse och ditt eget liv. Fira att du ännu en gång fötts på nytt och att du blivit än mer medveten, klarsynt och vis. Gå till en äng, kanske i ditt inre universum, och utsmycka dig själv med naturens vackra blommor. Fyll på med det ljus och den kraft som naturen nu har att erbjuda. Var stolt över dig själv och tillåt dig att njuta av livet, i denna livets högtid.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Sensommarretreat

Mina retreater på denna magiska plats har alltid varit fullbokade och väldigt speciella! Det finns fortfarande några platser kvar. Retreaten hjälper dig att bli bättre på att lyssna på dig själv. Fler bilder och mer information finns via länken, titta och se så vackert där är!

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser och retreat 2019

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och i grupper genom retreat som jag arrangerar runt om i landet. 

Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande och förlösande.  Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig