När jag skulle ta nya bilder för Meditationsguiden, som min kärlek hjäper mig med, visste jag inte hur vi skulle få ihop det. Som småbarnsföräldrar och inga lediga stunder kändes det nästan omöjligt. Jag hade velat göra det ostört utan våra barn, men insåg att den tiden inte skulle komma. Så de fick följa med.

Och med bilderna i min hand såg jag – till min förvåning – att de bästa bilderna blev när vår 2-åring fick härja fritt och tog fram både glädjen och spontaniteten. Det var i mitt i det oplanerade, som livet blev som mest närvarande.

Det finns liv i varje dag. Inte bara på de dagar vi planerar för, strävar efter eller längtar till. Livet finns i mellanrummen. I väntan. I strävan.

Att kunna se ögonblicken och ta till vara på stunderna, varje dag, är att leva öppen och mottaglig för livet. Inte bara för det planerade och utstakade. Utan för det som vi omöjligt kan se om vi inte öppnar våra ögon.

Glöm inte bort att ta emot livet i dina dagar! 

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Få en bättre självkänsla - helgkursen som förändrar

självkänslakurs

Gå kursen som skapar förändring på djupet. 5 – 6 oktober i Stockholm. Du får lära dig enkla verktyg och metoder som du kan använda i din vardag. 500 kr rabatt med rabattkod “självkänsla”, om du bokar senast 31 augusti. Läs om hur kursen har hjälpt andra deltagare via länken.

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser och retreat 2019

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och i grupper genom retreat som jag arrangerar runt om i landet. 

Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande och förlösande.  Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig