En blick i det yttre så är jag där. Flödet i de sociala kanalerna drar igång mina tankar. Andra vet mer, kan mer och är bättre lämpade än jag. 

Så fort det kan gå. Jämförelser med andra får oss att känna tvivel och tappa tron på oss själva.

När vi förminskar oss själva och låter oss påverkas av den yttre världen sjunker vi i vibration. Vi tappar vår kraft och förmåga att utföra det vi är menade att göra.

VI behöver aldrig tvivla på oss själva eller jämföra oss med andra. Vi är inte här av en slump. Vi är här av en anledning. Vi har kommit hit för att vara oss själva och att bidra med det som är varje människas unika gåva till jorden. Vi har fått med oss allt vi behöver. Ingenting behöver fixas eller adderas. Vi är alla fulländade.

När vi slutar jämföra oss med andra kan vi verka sida vid sida, där vi alla bidrar med sin unika tråd till det som formar livets vackra och fullkomliga väv.

När vi är sanna mot oss själva och står i vår kraft behöver vi inte delta i det sociala spel som pågår i den yttre världen. Det blir oviktigt och saknar värde. Då känner vi också instinktivt vilka andra som är sanna och genuina. De andra kan vi lämna därhän, utan att låta oss förledas.

För att stå kvar i vår kraft behöver vi vara i vår kärna. Det är än viktigare nu när vi lever i sådan kaotisk tid. Vänd din blick inåt istället för utåt och lita på att allt kommer till dig när det är dags. Din sanning finns inom dig, inte hos andra.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

Varmt välkommen till mina retreat för självkänsla och självkärlek! Se alla retreat här nedan.

Retreat Värmland – fullbokat

Datum: 16-18 juni
Plats: Hannemo kursgård, Värmland

Retreat Göteborg

Datum: 26-27 augusti
Plats: Brännö, Göteborgs skärgård
Läs mer: Retreat Göteborg

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-7 oktober 2017
Plats: Österlen Skåne
Läs merRetreat Österlen Skåne

Retreat Stockholm

Datum: 11-12 november 2017
Plats: Farsta gård
Läs merRetreat Stockholm

Retreat Thailand Koh Lanta

Datum: 5-10 februari 2018
Plats: Koh Lanta, Thailand
Läs merRetreat Thailand

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer och köp här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig: carina@meditationsguiden.com

Kommentera

kommentarer