Du vet väl om att du är omhändertagen? Att du inte behöver göra allt i egen kraft. Att du kan släppa ner det du håller och slappna av. Och låta himlen verka åt dig.

Du vet väl om att du inte behöver kontrollera och planera allt på din väg? Att det finns en himmelsk plan för dig och att du får all hjälp du behöver för nå dit.

Du vet väl om att du inte behöver oroa dig? Att du kan leva i tillit och låta dig vägledas av ljuset. Att det finns en väg bara för dig.

Du vet väl om att himlen jublar när du tillåter dem att vara där för dig? När du släpper taget, öppnar upp och vågar leva i flödet.

Släpp taget om allt du bär på, om så bara för en stund. Låt dig bli omhändertagen. Låt dig bli omhållen. Låt dig vaggas som ett litet barn.

Låt dig bli omsluten av himmelsk frid. Och känn att himlen alltid håller om dig.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser och retreat 2019

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och i grupper genom retreat som jag arrangerar runt om i landet. 

Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande och förlösande.  Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig