Kraven på oss själva är höga. Vi kämpar, upprätthåller och försöker leva upp till det som förväntas av oss. Vi har glömt bort att vi är skapade och hållna av den gudomliga kärleksenergin och vi har glömt bort att leva. 

Förställningen om att vi själva måste upprätthålla livet och att vi inte är älskade för den vi är styr våra liv. Vårt beteendemönster har följt med oss sedan barnsben, för att vi tror att vi måste ha kontroll och för att vi tror att vi inte är tillräckliga. Vi väljer det som ger oss kontroll över livet och väljer bort omsorgen och kärleken till oss själva. Och vi glömmer bort att fråga oss själva vad vi får offra för att leva upp till denna föreställning om livet.

När vi försöker ordna och lösa ur egen kraft tappar vi kontakten med vårt hjärta och vår själ, och vi känner tvivel, ensamhet och otillräcklighet. Tänk om vi kunde förstå att vi inte har någonting att leva upp till och att vi inte vandrar ensamma på vår väg. Vi är skapade av en gudomlig kärlek, fullkomliga och perfekta, och vi är hållna och burna av denna kärleksenergi genom hela livet. Vi har kommit hit av en anledning och ingen är lämnad åt sitt öde.

Känn in ditt hjärta

Vi har glömt bort att leva. Vi har glömt bort att känna och uppleva livet genom hjärtat. Vi lever avstängda ifrån oss själva och vår själ. Den gudomliga kärleksenergin kan vi bara känna när vi öppnar vårt hjärta, och när vi förenas med den finns ingen separation, inga tvivel och inga orosmoln.

Släpp ner plikterna som tynger dina axlar och släpp ner rädslorna som styr dig. Ge dig tiden och gåvan att komma i kontakt med dig själv, ditt hjärta och den gudomliga kärleksenergi som du kommit ifrån. Tillåt dig att känna och uppleva medan du är här.

Släpp in glädjen

Släpp in glädjen, släpp in sorgen och släpp in alla de känslor som vi människor har fått gåvan att uppleva. Låt denna ljuva sommartid visa dig upplevelsen av att leva. Låt solen visa dig vad som får ditt hjärta att le, låt fågelsången visa dig vad som får ditt hjärta att gråta, låt morgondaggen visa dig vilken sorg du behöver släppa ut, låt blommorna visa dig vad som får ditt hjärta att slå och låt ljuset visa dig vad som betyder något för dig.

Vill du ha mer hjälp på vägen använd gärna mina guidade meditationer som hjälper dig att komma i kontakt med dig själv. Just nu har jag 15 % sommarrabatt, använd rabattkod: fridfull

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

Mina retreat för självkänsla och självkärlek

Retreat Göteborg

Datum: 26-27 augusti
Plats: Brännö, Göteborgs skärgård
Läs mer: Retreat Göteborg

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-7 oktober 2017
Plats: Österlen Skåne
Läs merRetreat Österlen Skåne

Retreat Stockholm

Datum: 11-12 november 2017
Plats: Farsta gård
Läs merRetreat Stockholm

Retreat Thailand Koh Lanta

Datum: 5-10 februari 2018
Plats: Koh Lanta, Thailand
Läs merRetreat Thailand

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer och köp här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig: carina@meditationsguiden.com

Kommentera

kommentarer