Jessica Berling

Min starka närvaro och intuition skapades redan som barn. Ridandes på stigar i skogen på ponnyn, lyssnade jag till fågelkvitter, älskade redan då doften av skog och jord och mötena med rådjur, älgar och rävar i skogen var magiska. Naturen har alltid givit mig stor närvaro och i naturen kan jag hämta kraft och känna mig fri.

Närvaron visade mig vägen till meditationen och den har en stor inverkan i mitt liv. Meditationen hjälper mig att ha kontakt med mina sinnen och mitt inre, också att vara en mer kärleksfull person både mot mig själv och andra. Den har hjälpt mig att släppa på djup sorg, den har hjälpt mig att få kontakt med hela mig, med mina tankar mina känslor och min kropp.

Ibland har vi inte tid att processa det vi är med om i livet, eller vi väljer att inte göra det, ibland önskar vi förändra våra beteenden men vi har inte kraft att göra det själva och ibland bär vi med oss sår och sorg som om vi inte visste fanns men som vi ändå behöver läka. Vardagen rusar på och vi kan hamna i autopiloten med stress, oro, irritation och nedstämdhet.  Vi längtar efter frihet, trygghet och glädje. I bland förlorar vi kontakten med vårt inre och då behöver vi öva upp så vi hittar hem i oss själva i gen och kan bli trygga, känna glädjen och följa vår sanna väg i livet.

Mitt intresse för människans natur, och hur vi alla är olika inspirerar mig. Och jag har alltid arbetat med människor, och har en bred arbetslivserfarenhet inom ledarskap, individuella samtal och själslig utveckling.  Jag är utbildad stresspedagog och samtalsterapeut och på vägen i mitt liv när jag har stött på utmaningar och svårigheter har jag fått så mycket fin och god hjälp av vänliga själar.  Och jag gläds åt när jag kan stötta och hjälpa andra tillbaka.

Genom Meditationsguiden håller jag i meditationer, retreater och kurser i själslig utveckling. Jag är mindfulnesslärare och yinyogalärare. Varmt välkommen att boka dig eller kontakta mig.

Kontakta mig

jessica(a)meditationsguiden.com