Livscoach Kungsbacka för bättre självkänsla

Livscoach för bättre självkänsla och inre trygghet

Jag heter Carina Ovesson och arbetar som livscoach i Kungsbacka.  Jag hjälper dig att hitta din inre trygghet, få en bättre självkänsla och få en bättre relation med dig själv. Jag tar också emot på telefon och Skype för dig som bor på annan plats. Varmt välkommen till mig!

Hos mig kan du få hjälp med att lära dig att lyssna på dina behov istället för att anpassa dig till din omgivning, känna dig tryggare i dig själv istället för att känna en inre osäkerhet och känna frid och harmoni istället för inre krav och stress.

Kanske har du redan kommit en bit på väg med din inre resa och vill komma ännu längre och djupare. Oavsett vem du är eller vad du står i är du varmt välkommen till mig.


Hur går samtalen till?

Hos mig får du göra en djupgående inre resa i dig själv. Vi börjar med att titta på hur din situation ser ut, vad som står i vägen för dig och vad du behöver och önskar. Vi tittar både på ditt liv just nu och på din historia. Sedan arbetar vi för att du ska få ett nytt och mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Jag vägleder dig med värme, kärlek och acceptans.

Jag använder utforskande frågor, mindfulnessverktyg, meditation och avslappningsövningar. Vi träffas eller pratar på telefon eller Skype cirka en timme varje eller varannan vecka, eller med ett upplägg som passar dig och dina förutsättningar. Hur lång processen blir beror på dig och dina behov. Det är vanligt att vi ses mer regelbundet till en början och mer sporadiskt efter hand.


Här finns jag

Från och med september 2019 arbetar jag som livscoach i centrala Kungsbacka på Kroppsverkstan, ett par minuter gångväg från Kungsbacka centralstation och 20 minuter från Göteborg. Hit tar du dig smidigt med tåg både från Göteborg och Varberg. Jag använder också telefon och Skype för dig som finns på annan plats.


Vem är jag?

Jag är certifierad livscoach och verksam i Kungsbacka. Jag är också mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och genom retreater sedan 2012. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag lyssnade mer på min omgivnings behov än mina egna. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, samtidigt som den gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande. Ibland behöver vi bana väg genom det svåra för att hitta in till vårt sanna jag och leva med mer frid, kraft och glädje. Jag har också en examen i media- och kommunikation och har under flera år arbetat som kommunikatör och projektledare i offentlig sektor.
Läs mer om Carina Ovesson


Vad kostar ett samtal?

Ett samtal kostar 950 kronor. För företag kostar det 950 kronor exklusive moms.
Jag erbjuder uppstartpris för dig som bokar flera samtal.


Kom ihåg…

Den finaste gåva du kan ge till dig själv är tid och närvaro. Varmt välkommen!

Kontakta mig

Jag är verksam livscoach i Kungsbacka på Kroppsverkstan och coachar även via telefon och Skype för dig som bor på annan plats.

Mejl: kontakta mig via mejl
Telefon: 0705 – 28 19 44
Besök: Västergatan 16, Kungsbacka

Varmt välkommen att kontakta mig! ♥

 Hitta hit

Kommentera

kommentarer