Livscoach Kungsbacka för bättre självkänsla

Livscoach för bättre självkänsla och inre trygghet

Jag heter Carina Ovesson och är livscoach i Kungsbacka. Hos mig får du hjälp med att öka din självkänsla och få en bättre relation med dig själv. Jag finns i Kungsbacka och tar också emot samtal på telefon och Skype för dig som bor på annan plats. Varmt välkommen till mig! 

I samtal hos mig får du växa och utvecklas personligt och själsligt. Du får hjälp med att känna dig tryggare och lugnare istället för att vara styrd av inre osäkerhet, krav och stress. Du kan också få hjälp med att lyssna på dina behov istället för att vara styrd av din omgivning. Kanske har du redan kommit en bit på väg med din inre resa och vill komma ännu längre och djupare. Oavsett vem du är eller vad du står i är du varmt välkommen till mig.

Från att konstant slå på mig själv och aldrig duga och vara bra, har Carina hjälpt mig att lyssna inåt och lita på mig själv. Jag kan nu ta hand om tankarna och lugna dem på ett effektivt sätt. Jag har blivit en mer lugn person förankrad i nuet och jag kan ge mer både till mig och min familj. Carina är otroligt lugn och genuin. Hon lyssnar utan att döma och hjälper mig att hitta svaren inom mig själv.
Anette

Jag fick hjälp med att förstå hur jag fungerar, vilka sidor jag har och modet att möta mig själv med värme och kärlek. Det är lätt att öppna sig för Carina. Hon är förstående, inlyssnande och fylld med värme. Jag kände mig accepterad för den jag är och det jag varit med om.
Karolina

Jag har fått hjälp med öppna att upp för gammalt som behövde rensas ut och även att släppa rädslan att ta fram känslor som är jobbiga att uppleva igen. Carina är en mycket lugn och omtänksam person, och samtalen har hjälpt mig att komma närmare mig själv.
Catrine

Hur går samtalen till?

Hos mig får du göra en djupgående inre resa i dig själv. Vi börjar med att titta på hur din situation ser ut, vad som står i vägen för dig och vad du behöver och vill. Vi tittar både på ditt liv just nu och på din tidigare historia. Sedan arbetar vi tillsammans för att du ska få ett nytt och mer kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Jag vägleder och guidar dig med värme, kärlek och acceptans.

Jag använder utforskande frågor, mindfulnessverktyg, meditation och avslappningsövningar. Vi träffas eller pratar på telefon eller Skype cirka en timme varje eller varannan vecka, eller med ett upplägg som passar dig och dina förutsättningar. Hur lång processen blir beror på dig och dina behov och förutsättningar. Ofta ses man regelbundet till en början och mer sporadiskt efter ett tag när man har kommit en bit på väg.

Här finns jag

Jag arbetar som livscoach i centrala Kungsbacka på Kroppsverkstan, ett par minuter gångväg från Kungsbacka centralstation och 20 minuter från Göteborg. Hit tar du dig smidigt med tåg både från Göteborg och Varberg. Jag använder också telefon och Skype för dig som finns på annan plats.

Vem är jag?

Jag är certifierad livscoach och verksam i Kungsbacka. Jag är också mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och genom retreater sedan 2012. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag lyssnade mer på min omgivnings behov än mina egna. Det var en svår resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, samtidigt som den gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande. Ibland behöver vi bana väg genom det svåra för att hitta in till vårt sanna jag och leva med mer frid, kraft och glädje. Jag har också en examen i media- och kommunikation och har under flera år arbetat som kommunikatör och projektledare i offentlig sektor.
Läs mer om Carina Ovesson

Vad kostar ett samtal?

Ett samtal kostar 950 kronor. För företag kostar det 950 kronor exklusive moms. 

Kom ihåg…

Den finaste gåva du kan ge till dig själv är tid och närvaro. Varmt välkommen!

Boka samtal

3 + 2 =

Kontakta mig

Jag är verksam livscoach i Kungsbacka på Kroppsverkstan och tar även emot samtal via telefon och Skype för dig som bor på annan plats. Mejl: skriv till carina(a)meditationsguiden.com eller kontakta mig via formuär Telefon: 0705 – 28 19 44 Besök: Kroppsverkstan, Västergatan 16, Kungsbacka Varmt välkommen att kontakta mig! ♥

Flera tusen följare

Följ mig gärna på Facebook och Instagram @meditationsguiden för inspiration och tips.  Du kan också prenumerera på mina e-postutskick för inspiration och erbjudande.  ♥♥♥

 Hitta hit