Guidade meditationer, Carina Ovesson

PAKET - alla meditationer

Köp alla meditationer med Carina Ovesson och få paketpris (endast ljudfiler/MP3). Meditationerna är guidade och visualiserade med tal och musik för påfyllning av kärlek, ljus och trygghet. De innehåller också spår med bara meditationsmusik. Finns bara som ljudfiler.
Pris: 390 kr

Köp här
Guidade meditationer, Carina Ovesson

Vägledda meditationer för kontakt med dig själv

Underbara guidade och visualiserade meditationer med tal och musik för kontakt med dig själv och påfyllning av värme och kärlek. Meditationerna är gjorda av Carina Ovesson från Meditationsguiden. Finns både som CD och MP3 och innehåller också spår med meditationsmusik. Se också mitt paketerbjudande längre ner.
Pris: 170 kr

Köp här
Guidade meditationer för helaing, av Carina Ovesson Meditationsguiden

Vägledda meditationer för healing

Underbara guidade och visualiserade meditationer med tal och musik för healing och påfyllnad av ljus. Meditationerna är gjorda av Carina Ovesson från Meditationsguiden. Finns både som CD och MP3 och innehåller också spår med meditationsmusik. Se också mitt paketerbjudande längre ner.
Pris: 170 kr

Köp här
minimeditationer

Vägledda meditationer för att bli sann mot dig själv

Underbara guidade och visualiserade meditationer med tal och musik för påfyllning av kärlek, ljus och energi, av Carina Ovesson. Innehåller också spår med meditationsmusik. Finns bara som MP3. Se också mitt paketerbjudande längre ner.
Pris: 170 kr

Köp här