Meditationer för alla behov

CD och ljudfiler, retreat och online

Retreater

Meditationsguiden erbjuder retreater med inriktning mot självkänsla, självmedkänsla och att bli sann mot sig själv. Retreaterna innehåller vägledda meditationer, mjuk yoga och egen tid. Läs mer om hur en retreat fungerar.

Meditationsguidens retreater

Meditationer på CD och ljudfiler

Här hittar du guidade meditationer och musik på CD och ljudfiler för mobil/dator. Både för dig som behöver hjälp med att komma igång och dig som är van att meditera. Här finns vägledda meditationer, meditationer för bättre sömn, meditationsmusik med mera.

Meditationer på CD och ljudfiler

 

Webbkurser

Lär dig meditera med våra webbkurser! Du gör kursen i din egen takt på tider som passar dig, när och var du vill. Vi erbjuder e-webbkurser i meditation, mindfulness, självkänsla och personlig utveckling.

Webbkurser

 

Varför ska man meditera?

Med hjälpa av meditation kan du komma närmare dig själv och din inre röst. Meditation hjälper dig att hantera stress och bli mer närvarande i livet.
Meditation – lär dig mer

Hur fungerar en retreat?

Meditationsguidens retreat innehåller vägledda meditationer, egna reflektionsövningar och tid för tystnad. Du guidas i meditationerna som passar både för dig som är nybörjare och för dig som är van vid att meditera. Retreaten utgår alltid ifrån dig – atmosfären tillåtande och anpassad till allas olika behov.
Retreat – läs mer om hur det fungerar

Minimeditationer

Minimeditationer är korta guidade meditationer på 2 – 5 minuter på MP3 för att minska stress och öka närvaron i din vardag. Du kan utöva dem på jobbet, när du sitter på bussen, när du sitter framför datorn eller när du står i kö – när och var som helst!

Läs mer och köp här

Gratis webbinarier online

Lär dig mer om meditation och prova på att meditera i våra kostnadsfria webbinarier. Webbinarium är en livesändning som man lyssnar på genom sin dator, surfplatta eller mobil. På Meditationsguidens You Tube-kanal kan du titta på alla våra tidigare webbinarier.

Webbinarier

 

Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – kostnadsfritt utskick

Prenumerera på Carina Ovessons kostnadsfria mejlutskick Vägen till ditt hjärta – för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv. Mejlen kommer cirka två gånger i månaden.

Prenumerera här