Meditera med oss

Upplev mer frid och närvaro i din vardag och kom närmare dig själv och din inre röst. I detta medlemskap får du en ny härlig guidad meditation online varje vecka. Du kan också vara med när vi sänder meditationer live. Prova kostnadsfritt i 7 dagar. 

Det här ingår 

En ny guidad meditation varje vecka och tillgång till de senaste tre månadernas meditationer. 

Livemeditation en gång i månaden.

Möjlighet att ställa frågor, få stöd, dela med dig och önska meditationsteman.

Välkomstpaket med en meditationsguide, fyra guidade meditationer och två musikspår (ljudfiler).

10 % rabatt på alla våra retreater.**

Så här går det till

Varje vecka får du en ny guidad meditation genom en webbaserad plattform och app. Meditationerna sänds också live en gång i månaden i en facebookgrupp som bara är till för dig som medlem. Du kan ta del av meditationerna genom din mobil, dator eller platta. Du har alltid tillgång till de senaste tre månadernas meditationer, även som ny medlem. I medlemskapet ingår du också i en gemenskap med andra likasinnade människor. Du kan önska tema på meditationerna, ställa frågor, få stöd och dela med dig. Det går såklart lika bra att vara anonym.

När sänds meditationerna live?

Vi sänder meditationerna live den första måndagen varje månad i vår facebookgrupp, varannan gång kl 11 och varannan gång kl 20.* Livemeditationerna går också att se i efterhand. Det är bara medlemmar som får tillgång till facebookgruppen och meditationerna.

Vad kostar det?

Du kan välja att betala 95 kronor per månad, eller 950 kronor per år och spara 190 kronor. Du kan också prova kostnadsfritt i 7 dagar.

Hur fungerar en prenumeration?

Betalningen debiteras ditt betalkort den dag du genomför kortbetalningen och därefter löpande för respektive prenumerationstyp. Vi använder oss av en tjänst från en extern part, Stripe, för hantering av säkra kortbetalningar. Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Om du hellre vill betala med faktura, kontakta oss.

Se några av våra meditationer

* Med reservation för att tiderna kan ändras och att vissa meditationer inte sänds live utan enbart blir tillgängliga som film.
** Gäller för dig som tecknar helårsprenumeration och kan ej kombineras med andra rabatter.

Meditationsledare

Carina Ovesson

“Meditation har hjälpt mig att möta mig själv, släppa taget om sådant som tagit energi och bli mer sann mot mot mig själv. I meditationen finner jag tröst, hopp och ljus. Jag kan leva med tillit och känna att jag är vägledd omhändertagen”.

Carina Ovesson är livscoach, meditationsledare och håller i retreater. Hon uppskattas för sin mjuka och varma röst och för meditationer som berör och helar. 

Jessica Sterner

“Min starka närvaro och intuition skapades redan som barn. Närvaron visade mig vägen till meditationen och den har en stor inverkan i mitt liv. Meditationen hjälper mig att ha kontakt med mina sinnen och mitt inre, också att vara en mer kärleksfull person både mot mig själv och andra. Den har hjälpt mig att släppa på djup sorg, den har hjälpt mig att få kontakt med hela mig, med mina tankar mina känslor och min kropp”.

Jessica är utbildad stresspedagog och samtalsterapeut. Hon uppskattas för sin närvaro och varma röst och för meditationer som är enkla att ta till sig.