Meditera med oss

Upplev mer frid och närvaro i din vardag och kom närmare dig själv och din inre röst. I detta medlemskap får du tillgång till en mängd olika meditationer med olika inriktningar. Varje månad publiceras en ny meditation som också sänds live. Prova kostnadsfritt i 7 dagar.

Det här ingår 

Obegränsad tillgång till en mängd olika guidade meditationer med olika inriktningar. 

Ny meditation och livemeditation en gång i månaden.

Möjlighet att ställa frågor, få stöd, dela med dig och önska meditationsteman.

Välkomstpaket med en meditationsguide, fyra guidade meditationer och två musikspår (ljudfiler).

10 % rabatt på alla våra retreater.*

Så här går det till

I detta medlemskap får du obegränsad tillgång till en mängd olika guidade meditationer med olika inriktningar. Det innebär att du kan välja meditation utifrån önskemål och behov. Varje månad kommer det dessutom ut en ny meditation som även sänds live i en facebookgrupp som endast är till för medlemmar. Meditationerna finns tillgängliga via en medlemsplattform som du kan ta del av genom din mobil, dator eller platta. I medlemskapet ingår du i en gemenskap med andra likasinnade människor. Du kan önska tema på meditationerna, ställa frågor, få stöd och dela  med dig.  

Se några av våra meditationer

Hur fungerar en prenumeration?

Betalningen debiteras ditt betalkort den dag du genomför kortbetalningen och därefter löpande för respektive prenumerationstyp. Vi använder oss av en tjänst från en extern part, Stripe, för hantering av säkra kortbetalningar. Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Om du hellre vill betala med faktura, kontakta oss.

*Gäller för dig som tecknar helårsprenumeration och kan ej kombineras med andra rabatter.

Meditationsledare

Carina Ovesson

”Meditation har hjälpt mig att möta mig själv, släppa taget om sådant som tagit energi och bli mer sann mot mot mig själv. I meditationen finner jag tröst, hopp och ljus. Jag kan leva med tillit och känna att jag är vägledd omhändertagen”.

Carina Ovesson är livscoach, meditationsledare och håller i retreater. Hon uppskattas för sin mjuka och varma röst och för meditationer som berör och helar. 

Jessica Sterner

”Min starka närvaro och intuition skapades redan som barn. Närvaron visade mig vägen till meditationen och den har en stor inverkan i mitt liv. Meditationen hjälper mig att ha kontakt med mina sinnen och mitt inre, också att vara en mer kärleksfull person både mot mig själv och andra. Den har hjälpt mig att släppa på djup sorg, den har hjälpt mig att få kontakt med hela mig, med mina tankar mina känslor och min kropp”.

Jessica är utbildad stresspedagog och samtalsterapeut. Hon uppskattas för sin närvaro och varma röst och för meditationer som är enkla att ta till sig.