Meditera med oss

Upplev mer frid och närvaro i din vardag och kom närmare dig själv och din inre röst. I detta medlemskap får du delta i en ny härlig guidad meditation online varje vecka. Meditera tillsammans med oss när vi sänder meditationerna live eller se dem i efterhand. 

Det här ingår 

En ny meditation varje vecka som sänds live* online och som även går att se efteråt.

En fin gemenskap med andra likasinnade.

Möjlighet att ställa frågor, få stöd, dela med dig och önska meditationsteman.

Välkomstpaket med en meditationsguide, fyra guidade meditationer och två musikspår (ljudfiler).

10 % rabatt på alla våra retreater.**

Så här går det till

Varje vecka sänder vi en ny meditation live* online. Du kan välja att vara med och meditera tillsammans med andra eller att göra meditationerna i efterhand. Du kan delta genom din mobil, dator eller platta. Därefter får du tillgång till meditationen via en webbaserad medlemsplattform där de finns tillgängliga i en månad. Genom plattformen ingår du också i en gemenskap med andra likasinnade människor. Du kan önska tema på meditationerna, ställa frågor, få stöd och dela med dig. Du kan välja att vara anonym eller få möjlighet att träffa likasinnade människor.

När sänds meditationerna?

Meditationerna sänds måndagar jämna veckor kl 11.00 och udda veckor kl 20.00.* Alla meditationer spelas in och kan ses i efterhand under tre månader.

Vad kostar det?

Du kan välja att betala 95 kronor per månad, eller 950 kronor per år och spara 190 kronor.

Hur fungerar en prenumeration?

Betalningen debiteras ditt betalkort den dag du genomför kortbetalningen och därefter löpande för respektive prenumerationstyp. Det är ingen bindningstid och du kan när som helst avsluta din prenumeration. Om du hellre vill betala med faktura, kontakta oss

* Med reservation för att tiderna kan ändras och att vissa meditationer inte sänds live utan enbart blir tillgängliga som film.
** Gäller för dig som tecknar helårsprenumeration och kan ej kombineras med andra rabatter.

Meditationsledare

Carina Ovesson

“Meditation har hjälpt mig att möta mig själv, släppa taget om sådant som tagit energi och bli mer sann mot mot mig själv. I meditationen finner jag tröst, hopp och ljus. Jag kan leva med tillit och känna att jag är vägledd omhändertagen”.

Carina Ovesson är livscoach, meditationsledare och håller i retreater. Hon uppskattas för sin mjuka och varma röst och för meditationer som berör och helar. 

Jessica Sterner

“Min starka närvaro och intuition skapades redan som barn. Närvaron visade mig vägen till meditationen och den har en stor inverkan i mitt liv. Meditationen hjälper mig att ha kontakt med mina sinnen och mitt inre, också att vara en mer kärleksfull person både mot mig själv och andra. Den har hjälpt mig att släppa på djup sorg, den har hjälpt mig att få kontakt med hela mig, med mina tankar mina känslor och min kropp”.

Jessica är utbildad stresspedagog och samtalsterapeut. Hon uppskattas för sin närvaro och varma röst och för meditationer som är enkla att ta till sig.