När jag plötsligt tappar allt och återigen blir liten och osäker. När det som jag byggt upp är som bortblåst och det som jag trodde att jag var klar med återigen gör sig påmint. Lämna mig då inte. 

När jag återigen blir en rädd liten flicka. Som går med huvudet nerböjt och inte vågar inte se någon i ögonen. Rädd för vad andra ska tycka, rädd för vad andra ska tänka, rädd för att bli dömd. När jag inte vågar titta upp innan jag fått omgivningens godkännande. För att jag innan dess inte är värd någonting. När jag för mitt inre faller på knä och ber om omgivningens bekräftelse.

Lämna mig då inte. Fly inte ifrån mig med tron om att jag snart kommer att avlägsna mig. Nej, det är då jag behöver dig som mest. Det är då jag behöver din famn, din tröst och din trygghet. Det är då jag behöver bli påmind om varifrån jag kommer. Att jag är ett himmelskt barn som en dag åter till himlen ska färdas. Att jag är född fulländad och alldeles perfekt. Att jag inte behöver fylla på ifrån omgivningen, utan istället hämtar kraft och energi därifrån jag kommer.

Omslut mig då i ditt inre himmelrike. Fyll mig med himmelskt ljus, himmelsk kärlek och himmelsk kraft. Berätta för mig att jag har en egen väg att vandra, och att mitt högre syfte med att vara här på jorden inte har med andra att göra. Berätta för mig att ingen har rätt att döma mig och att jag vägleds ifrån himlen, inte ifrån andra.

Lämna mig inte, jag som är ditt gudomliga inre barn. Länken till din källa, länken till din inre kraft, länken till din sanna essens. Vårda mig och låt mig få veta att jag är dig värdig. Vi två, som är sammanlänkande med himlens energi. Hedra mig och se på mig med vördnad, så kommer jag att ge dig tusen gånger tillbaka. Lämna mig inte, när vi behöver varandra som mest.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Ny retreat! Retreat Stockholm för självkänsla och självmedkänsla

Datum: 2 – 4 mars 2018
Plats: Syninge kursgård, Norrtälje/Stockholm
Läs mer: retreat Stockholm

Ny retreat! Retreat Göteborg för att bli bättre på att lyssna på sig själv

Datum: 4-6 maj 2018
Plats: Sörby retreatcenter, Fakenberg/Göteborg
Läs mer: retreat Göteborg

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig