Detta är en av mina mest lästa texter, och lika aktuell idag. Jag vill därför dela den igen.

Länge har du vandrat på din väg. Burit en tung ryggsäck. Fylld med krav. Fylld med plikter. Fylld med ansvar. Det är dags att släppa den nu. Dags att släppa de föreställningar och förväntningar om dig som kommer ifrån dig själv, som kommer ifrån andra. Släppa taget om det som håller dig kvar.

Innerst inne vet du att det inte längre leder någon vart. Du har försökt den vägen länge nu. Försökt bli hel genom bekräftelse, godkännande, erkännande ifrån andra. Åsidosatt dig själv. Anpassat dig själv. Inte vågat lyssna inåt.

Tiden är inne. Det är sanningen tid. Det är din tid. Du behöver inte längre bära på den ryggsäck som så länge skavt i dina axlar. Du behöver inte längre kompromissa med dig själv. Du behöver inte längre offra dig själva. Du behöver inte längre kämpa.

Släpp taget om det du vet inte längre leder någon vart. Låt det få falla bort. Du vet att du inte längre kan blunda för dig själv. Du känner din längtande själ. Du vet att det finns mycket mer än så.

Det är dags nu. Du har väntat länge nog. Låt den du är få träda fram, och känn att du är värd lycka. Att du är värd mening. Att du är värd förverkligande. Att du har en plats här på jorden som är din.

Känn att du är trygg, omhändertagen och hållen när du nu äntligen tar steget på den väg som du så länge har längtat efter. På den väg som är menad för dig.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

 

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser & retreat

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. 

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach och har grundat Meditationsguiden. Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv, och vet att en sådan resa kan vara både smärtsam och förlösande. Genom Meditationsguiden guidar och vägleder jag människor både enskilt och i grupper genom retreat och kurser som jag håller i runt om i landet. Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig

Kommentera

kommentarer