Nyårsretreat självkänsla och inre barnet

Börja året med att fylla på med kärlek, frid och självkänsla. Varmt välkommen till en nyårsretreat på fina och vackra kursgården Hannemo i lantlig miljö i Värmland. Retreaten är inriktad på din självkänsla och hjälper dig att läka och växa andligt genom ditt inre barn. Vi håller retreaten i en stor lokal som tillåter avstånd. 

Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom hela helgen. Retreaten kommer hjälpa dig att bli medveten om, utveckla och stärka din relation med dig själv. Du får lära dig verktyg och meditationer som du kan använda i din vardag. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Meditationerna är vägledda och yogan är mjuk och anpassad till alla.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19. Vi håller retreaten i en stor lokal som tillåter avstånd. Mellan sessionerna tvättar vi händerna. För måltiderna finns olika utrymmen att använda och goda möjligheter att sprida ut sig. Vi fördelar rum och badrum mellan deltagarna. Antal deltagare för retreaten är begränsat.

8 – 10 januari 2021
Start: 17.15
Slut: 15.00

Hannemo, Västra Ämtervik/Värmland

Innehåll i retreaten

Lördag 
7.30 Frukost
9.00 Dina inre delpersoner & ditt inre barn
12.00 Lunch
13.15 Hela ditt inre barn
14.30 Fika
15.00 Tystnad
16.00 Mjuk yoga
18.00 Middag
19.30 Guidad kvällsmeditation

Söndag 
7.30 Mjuk yoga
8.45 Frukost
9.45 Ditt sanna jag
12.00 Lunch
13.15 Tacksamhet
15.00 Avslut

Det finns stolar, mattor och filtar att låna.

Programmet är preliminärt.

Mat

På kursgården tillreds maten med extra stor omsorg och av ekologiska råvaror. Resultatet blir en välsmakande, vegetarisk kost som kursgården får mycket beröm för.

Boende

Rummen är charmiga, vackra och rymliga, många har kakelugn. Rummen har utsikt mot hästhagar och ängar eller mot skogen och gården. Dusch och toalett finns i korridoren. Du kan välja att bo i enkelrum (begränsat antal) eller i delat rum (2-3 personer/rum).  Ta med egna lakan eller hyr på plats. Se mer på Hannemos hemsida

Yogan

Yogan är en mjuk kundaliniyoga som hålls av Anna Cato. Anna är verksam kundaliniyogalärare på Yogasoul i Karlstad. Yogan passar för alla, inga förkunskaper krävs.

Pris

4 550 kr för retreat, helpension och logi i delat rum (2-3 personer/rum) och måltider. Kurstillägg för enkelrum: 950 kr. Delbetalning är möjligt om du önskar.

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. En anmälningsavgift på 1000 kr betalas inom sju dagar efter bokningsbekräftelse. Slutbetalningen ska vara oss tillhanda senast 50 dagar före retreatens start. Sker bokning senare än 50 dagar innan retreatens start faktureras hela beloppet. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald men du kan överlåta din plats till någon annan. Om evenemanget skulle bli inställt återbetalas hela beloppet.

Kommunikationer

Vill du åka tåg ska du åka till Bäckebron där vi hämtar med bil till kursgården. Karta och vägbeskrivning finns på Hannemos hemsida

Adress

Hannemo kursgård
Backa 23
Västra Ämtervik

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat med Meditationsguiden fungerar. 

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson på mejl om du har några frågor eller funderingar! Använd kontaktformuläret här.

Fler retreater från Meditationsguiden

Se fler retreater från Meditationsguiden

Om Carina Ovesson

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson och jag är livscoach, mindfulnessinstruktör och andlig ledare. Jag har gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag anpassade mig till min omgivning och åsidosatte mig själv. En sådan resa kan vara både svår och frigörande. Ibland behöver vi bana väg genom det svåra för att hitta vårt sanna jag och leva med mera frid, mening och glädje. Genom Meditationsguiden vill jag hjälpa dig att bli mer sann mot dig själv och att hitta friden inom dig. Varmt välkommen!
Läs mer om Carina Ovesson

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.
Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell