Retreat – Självkänsla & relationen med dig själv

Varmt välkommen till en retreat på Sörby retreatcenter som ligger i ett kulturhistoriskt och vackert landskap i Halland, 90 minuter söder om Göteborg. Retreaten är inriktad på självkänsla, självmedkänsla och inre barnet och hjälper dig att få en mer kärleksfull relation med dig själv.

Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom hela helgen. Retreaten kommer hjälpa dig att bli medveten om, utveckla och stärka din relation med dig själv. Du får lära dig verktyg och meditationer som du kan använda i din vardag. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Meditationerna är vägledda och yogan är mjuk och anpassad för alla.

29 maj kl 17.15 - 31 maj kl 14.00

Sörby retreatcenter, Falkenberg

Innehållet i retreaten

Fredag kl 17.15 – 20.00
Introduktion
Middag
Guidad kvällsmeditation

Lördag kl 8.00 – 20.00
Frukost
Självkänsla – dina inre delpersoner
Lunch
Självkänsla – ditt inre barn
Tystnad
Mjuk yoga
Middag
Guidad kvällsmeditation

Söndag kl 8.00 – 14.00
Mjuk yoga
Frukost
Självmedkänsla
Lunch
Guidad meditation
Avslut

Det finns stolar, mattor och filtar.

Om Sörby retreatcenter

Sörby retreatcenter ligger utanför Falkenberg och är en charmig 1800-talsgård. Gården är miljödiplomerad med KRAV-certifierad och hälsosam mat som ligger på en rofylld och vacker plats där det är lätt att hitta kontakt med sig själv. Det finns fantastiska möjligheter för promenader och naturupplevelser. Läs mer om kursgården på Sörbys hemsida.

Maten

Restaurangen är Slow Foodpremierad och KRAV-märkt och erbjuder en rofylld miljö med mycket grön och vegetarisk mat baserad på lokala och hållbara råvaror.

Boende

Du kan välja att bo i enkelrum (begränsat antal) eller i delat rum (2-3 personer/rum). Toalett och dusch är gemensamma. Ta med dig egna lakan och handduk eller hyr för 100 kr. Några av rummen ligger på gångavstånd hos en närliggande gård, och några av enkelrummen finns på Pensionat Ekholmen, 4 km från kursgården.

Yogan

Yogan hålls av Charlotta Bjarneborg som är mediyogaintruktör. Hon kommer att hålla ett mjukt mediyogapasssom innehåller, djupandning, meditation, mantra, tystnad och fysiska övningar som fördjupar kontakten inåt, balanserar chakrasystemet och stärker nervsystemet.

Pris

4 450 kr för retreat, helpension och logi i delat rum (2-3 personer/rum) och måltider. För enkelrum tillkommer 950 kr (för hela helgen). Delbetalning är möjligt om du önskar. 

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har inkommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald men du kan överlåta din plats till någon annan. Om evenemanget skulle bli inställt återbetalas hela beloppet.

Adress

Sörby retreatcenter ligger utanför Falkenberg i Hallands län, 90 minuter söder om Göteborg.

Sörby retreatcenter
Sörby, 311 65 Vessigebro

Hitta hit

Du kan åka både kollektivt och bil till kursgården som ligger 1,5 mil öster om Falkenberg, mitt emellan Vessigebro och Årstad. För dig som kommer med bil finns det en skylt med Sörby på båda ställen. Sväng där du ser skylt Naturhälsogård. När du kommer ned för backen ska du hålla vänster och köra förbi ett rött hus och parkera vid nästa röda hus, intill en hästpaddock. Är det fullt på denna parkering kan du parkera på gaveln av det omålade huset.

För dig som vill åka kollektivt kan du åka tåg till Falkenberg station där du först tar buss 10 till busstorget och sedan buss 556 till Vessigebro där kursgården hämtar. Du kan också bli hämtad på stationen i Falkenberg för 50 kr/person.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur Meditationsguidens retreat fungerar

Fler retreat från Meditationsguiden

Se fler retreat från Meditationsguiden

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson här om du har frågor eller funderingar!

29 - 31 maj 2020

Sörby retreatcenter, Falkenberg

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.
Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.
Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är certifierad livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta. Läs mer om Carina Ovesson