Retreat – Väck ditt inre ljus

KOH LANTA THAILAND 17–21 FEBRUARI 2024

Tänk dig att få komma bort, släppa allt och bara ta emot.

Tänk dig att få låta oro och stress skölja bort, och istället bli påfylld med inre kraft, tillit och ljus.

Tänk dig att få landa i ditt hjärta och få återvända hem med djup inre frid.

Det är bara när du är i ditt hjärta som du kan uppleva magi!

Varmt välkommen till denna magiska retreat på vackra Koh Lanta i Thailand, som bara med sin lugna och avslappnande atmosfär, är helande i sig.

 

Retreaten är för dig som:

  • Vill släppa taget om rädslor och begränsningar och leva mer utifrån ditt hjärta och din egen sanna väg.
  • Vill släppa taget om tvivel och oro och känna mer tillit och tro.
  • Vill hitta tillbaka till din kärna och bli påfylld med kraft, styrka och energi.
  • Längtar efter att få vara i ett sammanhang med likasinnade.
  • Retreaten passar också för dig som behöver en liten knuff för komma tillbaka till det du redan vet i ditt hjärta.

 Min intention är att du ska bli stärkt i din tro på dig själv och din väg och komma hem förankrad i ditt hjärta, påfylld med kraft, tillit och tro. Jag vet genom min egen inre resa hur viktigt det är komma bort ifrån vardagen, för att fylla på och hitta hem till sig själv igen.  Jag har också fått uppleva så många fantastiska transformationer på mina retreater, och nu vill jag ge det samma till dig! Dessutom är vi på denna helt magiska plats, som bara med sitt lugn är helande i sig.

Carina Ovesson,

retreatledare

Det här ingår i retreaten ♡

Vi möts varje förmiddag för vägledning, guidade meditationer, samtal och egen reflektionstid. Några kvällar samlas vi också på stranden i solnedgången och mediterar tillsammans. Vi äter gemensam lunch varje dag. Lunchen ingår i retreaten. Flyg och boende ingår inte, utan det bokar du själv (se min rekommendation under Boende).

Så här kan en dag se ut ♡

9-12 Gemensam samling för inre arbete och meditationer.
12-13 Gemensam lunch.
13-18 Egen tid för reflektion, vila, bad, strandpromenader eller vad du själv vill.
18.00 Gemensam meditation i solnedgången på stranden

Välj mellan fem eller tio dagar ♡

Var gärna med även på retreaten Omfamna dig själv som pågår veckan innan. Den är en fin inledning på denna retreat, även om båda retreater är fristående. Om du bokar dig på båda retreater får du 5 00 kr i rabatt.

Vi samlas på gemytliga Gooddays ♡

Vi samlas på mysiga Gooddays Lanta Beach Resort, en vacker och grönskande resort precis vid stranden. Gooddays är omtyckt för och sin vänliga atmosfär och sitt fina läge i änden vid lugna stranden Long Beach. 

Boende ♡

Boende och flyg bokar du själv för att du själv ska kunna välja längden på din resa. En rekommendation är att bo på Gooddays Lanta Beach Resort på Long Beach, som är platsen vi samlas på, eller på en plats i närheten. Gooddays kan du boka genom till exempel Booking eller genom att kontakta dem direkt på mejladress: info@gooddayslanta.com. Det finns också många andra fina och mysiga resorter längs hela Long Beach. 

Flyg ♡

Närmsta flygplats är Krabi. Därifrån tar det cirka en timme med taxi till Koh Lanta. Du kan också flyga till Phuket. Taxi från Phukets flygplats tar 4-5 timmar. Det går även färja och speed boat.

Begränsat antal platser ♡

Retreaten har bara 10 platser, så vänta inte med att boka dig. Innan retreaten kommer det finnas en facebookgrupp för att du ska kunna komma i kontakt med andra deltagare på retreaten.

Pris ♡

4 750 kr för retreat och lunch alla dagar. Flyg och boende ingår inte utan det bokar du själv.

Bokningsvillkor ♡

Du betalar med faktura som vi skickar till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Ingen återbetalning görs efter att du betalt. Du kan däremot alltid ge din plats vidare till någon annan, till exempel om det finns kö till retreaten eller om du känner någon som vill ta över din plats. Om retreaten ställs in återbetalas retreatavgiften.

Hur fungerar en retreat? ♡

Här kan du läsa mer om hur det är på att åka på med retreat med Meditationsguiden.

Fler retreater ♡

Se fler underbara retreater.

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta mig om du har frågor eller funderingar!

Carina Ovesson. Meditationsguiden

Det är jag som är Carina ♡ 

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson. Jag kämpade länge med inre osäkerhet och otrygghet. Jag var självkritisk, anpassade mig till min omgivning och åsidosatt mina egna behov. I mötet med mig själv kom jag i kontakt med mitt inre barn, och det blev vändpunkten för mig. Stegvis kunde jag sluta slå på mig själv, och äntligen omfamna mig själv i kärlek.

Efter en tid i karriären med mycket stress och kämpande, bestämde jag mig till slut för att hoppa av vardagshjulet och istället utbilda mig till livscoach. Idag hjälper jag andra att göra samma inre resa som jag själv har gjort, genom samtal, grupper och retreater. Den inre resan är den mest värdefulla du kan göra, och den ger tillbaka till dig livet ut! Jag hoppas att få möta dig! Varmt välkommen!

17-21 februari 2025

Vad andra har upplevt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.

Annica Karlsson

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. 

Susanne Ljunsberg

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Sedan jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Retreaten hjälpte mig att uppskatta och älska mig själv mera. Ni såg verkligen alla! Man kände av era stora hjärtan fulla med kärlek. Hela ni utstrålar lugn, ljus och värme.

Anette

Tack Carina för insikter, värme och läkande.

Maria

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt