Retreat för återhämtning

ÖSTERLEN 27–29 SEPTEMBER 2024

Längtar du efter att komma bort ifrån vardagen, släppa alla måsten och få tid till dig själv?

Här får du dagar för att ankra in i kroppen och gå in i stunder av tystnad. Du blir kärleksfullt guidad i närvaroövningar och vilsamma meditationer omgiven av underbar natur.

Du får också ta del av övningar och tips på hur du kan fortsätta ankra närvaro och återhämtning i din vardag. 

Varmt välkommen till det lilla paradis som intill milslång sandstrand och böljande landskap!

Tack Carina för insikter, värme och läkande. Tack Jessica för påminnelsen om att stanna upp och se det vackra i det lilla

Maria

Tack för den totala kravlösheten och genuint vackra själsliga guidningen. 

Karin

Det här ingår i retreaten ♡

Vägledningar, guidade meditationer, samtal, egen reflektionstid och gemenskap. Boende i enkel- eller dubbelrum på charmiga Skepparpsgården i Haväng, Österlen, och alla måltider; frukost, lunch, fika och middag. 

Datum och tider ♡ 

Retreaten startar fredag 27 september 17 och slutar söndag 29 september kl 13. 

Charmiga Skepparpsgården, Österlen ♡

Tidlöst mellan himmel och hav, intill milslång sandstrand och böljande landskap, ligger Skepparpsgården i Haväng på Österlen. Vid kanten av Brösarps backar och med Hanöbuktens vidsträckta stränder i norr och Stenshuvud i söder. Området karakteriseras av de vidsträckta hedarna, böljande gröna hagarna och en unik flora och fauna. Skepparpsgården är en fyrlängad korsvirkesgård med både charm och karaktär. 

Det mysiga boendet ♡

Du bor i charmiga och mysiga rum med delad toalett och dusch. Du kan välja mellan delat rum och enkelrum. Ta med dig egna lakan eller hyr på plats. Slutstädning ingår. 

Den underbara maten ♡

Du får njuta av underbar vegetarisk mat. Vi anpassar såklart maten om du har allergier. Meddela oss allergier i din anmälan. 

Pris ♡

5 550 kr för retreat, helpension och logi i delat rum. För enkelrum tillkommer 950 kr.

Bokningsvillkor ♡

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. En anmälningsavgift på 1 000 kr betalas inom sju dagar efter bokningsbekräftelse. Slutbetalningen ska vara oss tillhanda senast 60 dagar före retreatens start. 

Vad händer om du blir sjuk? ♡

Du får avgiften minus anmälningsavgiften på 1 000 kr återbetalad om du visar upp ett giltligt läkarintyg från och med fyra dagar innan retreaten.

Hitta hit ♡

Haväng ligger vid havet mellan Brösarp och Kivik, ca 5 km norr om Kivik längs stranden. Närmaste tågstation är Kristianstad eller Simrishamn. Buss går till Ravlunda kyrka. Bussinformation: 0771-77 77 77 www.skanetrafiken.se. Kiviks Taxi: 0414-700 98.

Hur fungerar en retreat? ♡

Här kan du läsa mer om hur det är på att åka på med retreat i Sverige med Meditationsguiden.

Fler retreater ♡

Se fler retreater från Meditationsguiden

Frågor och funderingar ♡

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

27-29 september 2024

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Jessica Berling, retreatledare

Jag arbetar med närvaro i vardagen, sinnenas mat, retreater, leder meditationer online och studerar psykoterapi. Mitt intresse för människans natur, och hur vi alla är olika inspirerar mig. Livet, hjärnan och hur vi människor fungerar intresserar mig. Kommunikation människor emellan, relationer, att växa som människa och hur vi alla kan läka våra sår intresserar mig, men också hur vi kan förhålla oss till livet precis som det är just nu med acceptans.