Längtar du efter att komma bort ifrån vardagen, släppa alla måsten och få tid till dig själv?

Längtar du efter att bli påfylld med ljus, tillit och kraft?

Det är bara i pausen och stillheten som du kan komma hem till ditt hjärta och få uppleva magi!

 

Retreaten är för dig som:

  • Vill släppa taget om rädslor och begränsningar och leva mer utifrån ditt hjärta och din egen sanna väg.
  • Vill släppa taget om tvivel och oro och känna mer tillit och tro.
  • Vill hitta tillbaka till din kärna och bli påfylld med kraft, styrka och energi.
  • Längtar efter att få vara i ett sammanhang med likasinnade.
  • Retreaten passar också för dig som behöver en liten knuff för komma tillbaka till det du redan vet i ditt hjärta.

 Min intention är att du ska bli stärkt i din tro på dig själv och din väg och komma hem förankrad i ditt hjärta, påfylld med kraft, tillit och tro. Jag vet genom min egen inre resa hur viktigt det är komma bort ifrån vardagen, för att fylla på och hitta hem till sig själv igen.  Jag har också fått uppleva så många fantastiska transformationer på mina retreater, och nu vill jag ge det samma till dig! Dessutom är vi på denna fantastiska andliga plats.

Carina Ovesson,

retreatledare

Det här ingår i retreaten ♡

Vägledningar, guidade meditationer, samtal, egen reflektionstid och gemenskap. På söndagförmiddag deltar vi på Högmämssan i Vadstena klosterkyrka. Boende i enkel- eller dubbelrum i charmiga Empirevillan och alla måltider, frukost, lunch, fika och middag. 

Datum och tider ♡

Vi startar fredag den 11 oktober kl 17.00.
Vi avslutar söndag 13 oktober kl 13.00.

Om Empirevillan, Vadstena ♡

Fantastiska Empirevillan från år 1840 ligger mycket vackert och avskild belägen i en lummig park med Vättern på ena sidan och Vadstena Klosterkyrka på andra. Rummen är genuina och charmiga och är från sent 1800-tal. 

Boende och mat ♡

Du bor i charmiga och rum med egen dusch och toalett. Sänglinne, handdukar och slutstädning ingår. Välj om du vill bo i delat rum i tvåbäddsrum eller i enkelrum. Måltiderna är vegetariska och de äter vi på Vadstena Folkhögskola som ligger i byggnaden mittemot.

Pris ♡

5 950 kr för retreat, helpension och logi i tvåbäddsrum med egen dusch och toalett. För enkelrum tillkommer 950 kr.

Bokningsvillkor ♡

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. En anmälningsavgift på 2 000 kr betalas inom sju dagar efter bokningsbekräftelsen. Slutbetalningen ska vara oss tillhanda senast 60 dagar före retreatens start.

Vad händer om du blir sjuk? ♡

Du får avgiften minus anmälningsavgiften på 2 000 kr återbetalad om du visar upp ett giltligt läkarintyg från och med fyra dagar innan retreaten.

Hur fungerar en retreat? ♡

Här kan du läsa mer om hur det är på att åka på med retreat i Sverige med Meditationsguiden.

Fler retreater ♡

Se fler underbara retreater.

Frågor och funderingar ♡

Varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar!

8-10 november 2024

Carina Ovesson. Meditationsguiden

Det är jag som är Carina ♡ 

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson. Jag kämpade länge med inre osäkerhet och otrygghet. Jag var självkritisk, anpassade mig till min omgivning och åsidosatt mina egna behov. I mötet med mig själv kom jag i kontakt med mitt inre barn, och det blev vändpunkten för mig. Stegvis kunde jag sluta slå på mig själv, och äntligen omfamna mig själv i kärlek.

Efter en tid i karriären med mycket stress och kämpande, bestämde jag mig till slut för att hoppa av vardagshjulet och istället utbilda mig till livscoach. Idag hjälper jag andra att göra samma inre resa som jag själv har gjort, genom samtal, grupper och retreater. Den inre resan är den mest värdefulla du kan göra, och den ger tillbaka till dig livet ut! Jag hoppas att få möta dig! Varmt välkommen!

Vad andra har upplevt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Jag vill tacka för en härlig retreat tillsammans med dig. Det var så kravlöst och stämningsfullt och samtidigt kraftfullt och givande både för kropp och själ. Vi var ett trevligt gäng som tillsammans skapade en fin gemenskap några dagar. Du leder oss så varmt och inkännande, bara det ger balsam för själ och hjärta.

Annica Karlsson

Jag har gjort en lång personlig utvecklingsresa och Carinas retreat gjorde att flera viktiga pusselbitar föll på plats. Nu förstår jag varför det alltid varit så viktigt för mig med kontroll. Jag förstår också att kontrollen faktiskt bara begränsar mig från att leva mitt sanna liv. Jag är glad och tacksam för de insikter jag fick.

Maria Bouvin

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. 

Susanne Ljunsberg

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Sedan jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Retreaten hjälpte mig att uppskatta och älska mig själv mera. Ni såg verkligen alla! Man kände av era stora hjärtan fulla med kärlek. Hela ni utstrålar lugn, ljus och värme.

Anette

Tack Carina för insikter, värme och läkande.

Maria

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt