Retreat online för tillit och frid

Släpp taget om oro, osäkerhet och stress i denna fina dagsretreat där vi möts online. Du blir guidad i meditationer för att öka din självkärlek, tillit och inre frid.

Retreaten hjälper dig att bli mer kärleksfull mot dig själv och att uppleva mer inre frid och tillit. Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom helgen. Du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation.

 

29 JANUARI 2022
Kl 9.00 – 15.30

795 kr

Program

9.00 – 12.00
Dina behov – introduktion och guidad meditation
Lev med frid – genomgång
Självkärlek – guidad meditation

12.00 Lunchpaus

13.00 – 15.30
Lev med tillit – genomgång och guidad meditation
En kärleksförklaring från din själ – guidad meditation

Så här går det till

Vi mötes online genom en sluten Facebookgrupp för retreatens deltagare. Dagen innehåller genomgångar och guidade meditationer. Du kommer inte att synas i bild. Du kan ställa frågor och dela med dig skriftligen. Innehållet i retreaten ligger kvar i två månader så att du kan återkomma till innehållet och meditationerna i efterhand.

Bokningsvillkor

Vi gör ingen återbetalning efter att din plats är betald, men du kan överlåta din plats till någon annan. Om evenemanget skulle bli inställt återbetalar vi hela beloppet.

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson om du har frågor eller funderingar. Använd kontaktformuläret.

Fler retreat från Meditationsguiden

Se fler retreater från Meditationsguiden

Om Carina Ovesson

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson och jag är livscoach, mindfulnessinstruktör och andlig ledare. Jag har gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag anpassade mig till min omgivning och åsidosatte mig själv. En inre resa kan vara både svår och frigörande. Ibland behöver vi bana väg genom det svåra för att hitta vårt sanna jag och leva med mera frid, tillit och mening. Genom Meditationsguiden vill jag hjälpa dig att bli mer sann mot dig själv och att hitta frid inom dig. Varmt välkommen!
Läs mer om Carina Ovesson

Deltagare

Carina är en underbart klok och fin person! Hennes retreater om att bli vän med sig själv är en ögonöppnare för oss som alltid slår ner på oss själva. Även hennes webbkurs är fantastisk. Jättefina vägledda meditationer att lyssna på. Sen jag träffade Carina på ett av hennes retreater har hennes kloka budskap och meditationer ständigt varit med mig, varje dag. Så stort intryck har de gjort på mig. En fantastisk människa!

Catrin Wahlström

Denna retreat tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att delta. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.

Monica Brofelt

Den gångna retreaten var en sådan fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och Carinas genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.

Karin Reuter Stovell

Det var en grundande, lugnande och bekräftande retreat och precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Carina var både inspirerande och personlig, samtidigt som hon var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.

Susanne Ljungsberg