Självkänsla & inre barnet – retreat i Göteborgs skärgård

Varmt välkommen till en retreat på mysiga och pittoreska Brännö i Göteborgs skärgård. Retreaten är inriktad på din självkänsla och hjälper dig att läka och växa andligt genom ditt inre barn.

Retreaten innehåller guidade meditationer, genomgångar, egen reflektionstid, yoga och stunder i tystnad. Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom helgen. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Meditationerna är vägledda och yogan är mjuk och anpassad för alla.

22-23 augusti 2020

Brännö, Göteborgs skärgård

Pris: 2 950 kr inklusive lunch och fika

Innehåll i retreaten

Lördag
10.00 Introduktion
11.00 Dina inre delpersoner
12.00 Lunch + promenad
13.30 Ditt inre barn
14.45 Mjuk Yoga
16.30 Hela ditt inre barn
17.30 Guidad meditation
18.00 Avslut

Söndag 
9.00 Mjuk yoga
10.30 Ditt lekfulla inre barn & ditt sanna jag
12.30 Lunch + promenad
14.00 Tacksamhet
15.30 Fika
16.00 Guidad meditation
17.00 Avslut

Tiderna för start och avslut kan komma att ändras för att passa med färjans förbindelser mellan Göteborg och Brännö.

Det finns stolar, yogamattor, kuddar och filtar i lokalen.

Om Brännö

Brännö är med sin natursköna skärgårdsmiljö och sina pittoreska promenadstråk en underbar ö att vara på. Här råder lugn och ro. Det finns inga bilar och lokalborna tar sig fram till fots, på cykel eller med flakmoppe. Läs mer på Brännö värdshus

Boende

För dig som vill övernatta finns det flera boenden på ön. Boka i god tid då det snabbt kan bli fullt. 

Mat och fika

Yogisk och vegetarisk lunch och fika ingår i retreaten.  Ange eventuella matallergier vid din anmälan.

Pris

2 950 kr inklusive lunch och fika. Övernattning ingår ej. 

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har inkommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald men du kan överlåta din plats till någon annan. Om evenemanget skulle bli inställt återbetalas hela beloppet.

Adress

Brännö Kundaliniyoga
Jydeklovan 9
430 85 Brännö

Hitta hit

Från Göteborg, ta spårvagn 11 eller buss 114 till Saltholmen, därifrån båt till Brännö Rödsten, du åker på samma biljett. Se mer information på Brännö Kundaliniyoga

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur Meditationsguidens retreat fungerar

Fler retreat från Meditationsguiden

Se fler retreater från Meditationsguiden

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson här om du har frågor eller funderingar!

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är certifierad livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att vara sann mot sig själv. Läs mer om Carina Ovesson
Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.
Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.
Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell