Retreat i havsmiljö – Självkänsla och inre barnet

Varmt välkommen till en retreat på vackra sekelskiftsgården Skeppsudden utanför Norrlöping, 15 mil söder om Stockholm. Retreaten är inriktad på din självkänsla och hjälper dig att läka och växa andligt genom ditt inre barn. Vi håller retreaten i en stor och rymlig lokal som tillåter avstånd.

Retreaten innehåller guidade meditationer, genomgångar, egen reflektionstid, yoga och stunder i tystnad. Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom helgen. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Meditationerna är vägledda och yogan är mjuk och anpassad för alla.

Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående covid-19. Vi håller retreaten i en stor och rymlig lokal som tillåter avstånd. Mellan sessionerna tvättar vi händerna. Skeppsudden har extra kontroll att alla ytor är rena och sterila innan, under och efter kursen. Antal deltagare för retreaten är begränsat.

 

20 – 22 november
Start kl 1700
Slut kl 15.30 

Skeppsudden, Norrköping

Innehåll i retreaten

Fredag
17.00 Incheckning
18.00 Middag
19.00 Introduktion
19.30 Guidad kvällsmeditation

Lördag 
7.30 Frukost
9.00 Dina inre delpersoner & ditt inre barn
12.00 Lunch
13.15 Hela ditt inre barn
14.30 Fika
15.00 Tystnad
16.00 Mjuk yoga
18.00 Middag
19.30 Guidad kvällsmeditation

Söndag 
7.30 Mjuk yoga
8.45 Frukost
9.45 Ditt lekfulla inre barn & ditt sanna jag
12.00 Lunch
13.15 Tacksamhet & glädje
15.00 Fika
15.30 Avslut

Det finns meditationsstolar och vanliga stolar, madrasser, kuddar, filtar och yogamattor.

Om Skeppsudden

Skeppsudden är en sekelskiftesgård med anor från 1700-talet. Kursgården ligger vid Bråvikens södra strand, mitt emot Kolmårdens djurpark, 2 mil från Norrköping och 15 mil söder om Stockholm. Det natursköna och ostörda läget ger utrymme för stillhet. Skeppsudden skänker dig 28 tunnland av naturupplevelse. Här finns skogar, ängar, klippor och en kilometerlång strand, samt en ljuvlig äppel- och körsbärsdal. Naturen växer vild och odlad i en harmonisk samklang fylld av ekar, bokar, lindar, kastanjer och silvergranar. Genom området ringlar Via Amorosa – Kärleksstigen, att vandra med en ny eller gammal vän. I körsbärsdalen finns en vacker vinterbonad samisk kåta. Vid stranden finns även Skeppsuddens egna brygga och en åttakantig vedeldad bastu med panoramafönster med en fantastisk utsikt ut över Bråviken.
Läs mer på Skeppsuddens hemsida

Boende

Du kan välja att bo i flerbäddsrum, del i dubbelrum eller enkelrum. Toalett och dusch är gemensamma. Kontakta Skeppsudden om du vill bo i del i dubbelrum eller enkelrum.

Maten

Maten som serveras är vegetarisk. Ange matallergier vid din anmälan.

Pris

4 450 kr för retreat, helpension och logi i flerbäddsrum. För del i dubbelrum tillkommer 300 kr och för enkelrum tillkommer 600 kr (för hela helgen) som betalas direkt till Skeppsudden. Delbetalning av retreaten är möjligt om du önskar.

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har inkommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald men du kan överlåta din plats till någon annan. Om evenemanget skulle bli inställt återbetalas hela beloppet.

Adress

Skeppsudden
Järstad Skeppsudden 1
610 32 Vikbolandet

Kursgården ligger vid Bråvikens södra strand, mitt emot Kolmårdens djurpark, 2 mil från Norrköping och 15 mil söder om Stockholm.

Hitta hit

Du kan åka både kollektivt och bil till kursgården som ligger 2 mil från Norrköping och 15 mil söder om Stockholm. För dig som kommer med bil hittar du vägbeskrivning på Skeppsuddens hemsida.

För dig som åker kollektivt tar du buss 440 från Norrköping mot Arkösund som avgår från bussterminalen, bredvid tågstationen. Avstigning vid hållplats “Östra Stenby Vägkors”. Kontakta Skeppsudden om du vill bli hämtad vid hållplatsen.

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur Meditationsguidens retreat fungerar

Fler retreat från Meditationsguiden

Se fler retreater från Meditationsguiden

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson här om du har frågor eller funderingar!

Om Carina Ovesson

Jag som håller i retreaten heter Carina Ovesson och jag är livscoach, mindfulnessinstruktör och andlig ledare. Jag har gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag anpassade mig till min omgivning och åsidosatte mig själv. En sådan resa kan vara både svår och frigörande. Ibland behöver vi bana väg genom det svåra för att hitta vårt sanna jag och leva med mera frid, mening och glädje. Genom Meditationsguiden vill jag hjälpa dig att bli mer sann mot dig själv och att hitta friden inom dig. Varmt välkommen!
Läs mer om Carina Ovesson

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.
Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.
Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell