Retreat självkänsla & relationen med dig själv

Varmt välkommen till en retreat på fina och vackra kursgården Hannemo i lantlig miljö i Värmland. Retreaten är inriktad på självkänsla, självmedkänsla och inre barnet och hjälper dig att få en mer kärleksfull relation med dig själv.

Livscoachen Carina Ovesson från Meditationsguiden leder dig inkännande och kärleksfullt genom hela helgen. Retreaten kommer hjälpa dig att bli medveten om, utveckla och stärka din relation med dig själv. Du får lära dig verktyg och meditationer som du kan använda i din vardag. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha någon tidigare vana vid meditation eller yoga. Meditationerna är vägledda och yogan är mjuk och anpassad för alla.

3 – 5 juli 2020
VÄSTRA ÄMTERVIK,VÄRMLAND

Innehållet i retreaten

Fredag kl 17.15 – 20.00
Introduktion
Middag
Guidad kvällsmeditation

Lördag kl 8.00 – 20.00
Frukost
Självkänsla – dina inre delpersoner
Lunch
Självkänsla – ditt inre barn
Tystnad
Mjuk yoga
Middag
Guidad kvällsmeditation

Söndag kl 8.00 – 13.30
Mjuk yoga
Frukost
Självmedkänsla
Lunch
Guidad meditation
Avslut

Det finns stolar, mattor och filtar att låna.
Programmet är preliminärt.

Mat

På kursgården tillreds maten med extra stor omsorg och av ekologiska råvaror. Resultatet blir en välsmakande, vegetarisk kost som kursgården får mycket beröm för.

Boende

Rummen är charmiga, vackra och rymliga, många har kakelugn. Rummen har utsikt mot hästhagar och ängar eller mot skogen och gården. Dusch och toalett finns i korridoren. Du kan välja att bo i enkelrum (begränsat antal) eller i delat rum (2-3 personer/rum).  Ta med egna lakan eller hyr på plats. Se mer på Hannemos hemsida

Yogan

Yogan är en mjuk kundaliniyoga som hålls av Anna Cato. Anna är verksam kundaliniyogalärare på Yogasoul i Karlstad. Yogan passar för alla, inga förkunskaper krävs.

Pris

4 450 kr för retreat, helpension och logi i delat rum (2-3 personer/rum) och måltider. Kurstillägg för enkelrum: 950 kr. Delbetalning är möjligt om du önskar.

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har inkommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald men du kan överlåta din plats till någon annan.

Kommunikationer

Vill du åka tåg ska du åka till Bäckebron där vi hämtar med bil till kursgården. Karta och vägbeskrivning finns på Hannemos hemsida

Adress

Hannemo kursgård
Backa 23
Västra Ämtervik

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat med Meditationsguiden fungerar. 

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson på mejl om du har några frågor eller funderingar! Använd kontaktformuläret här.

Fler retreat från Meditationsguiden

Se fler retreat från Meditationsguiden

3 – 5 juli 2020
VÄSTRA ÄMTERVIK,VÄRMLAND

Denna helg tar jag med mig i mitt hjärta. Det är andra gången jag är med och jag vill verkligen rekommendera andra att göra denna retreat. Första gången gav mig många insikter och jag fick påbörja min inre resa. Andra gången blev en fördjupning i min inre resa. Jag har blivit mer snäll mot mig själv, förlåtit och gått vidare i kärlek. Tusen tack Carina, du är helt enkelt gjord för att leda människor som söker. Du är lugn och förmedlar ditt budskap på ett kärleksfullt sätt.
Monica Brofelt

Sjuksköterska

Denna retreat kändes helt rätt och var precis det jag behövde här och nu! Vi jobbade oss från det som var mer känslomässigt jobbigt till det som var mer uppbyggande. Du såg alla och var intresserad av alla. Hannemo kursgård ligger på en naturskön plats som skapade ett lugn i mig. Tystnaden som fanns där var emellanåt magisk.
Susanne Ljungsberg

Egen företagare, Hälsomassagen

Det var en grundande, lugnande och bekräftande helg, det var precis vad jag önskade och behövde. Det är lätt att känna sig ensam i sina processer och det är skönt att få ingå i ett sammanhang. Ämnena gick på djupet på ett så naturligt sätt, med ödmjukhet, kärlek och respekt. Du var både inspirerande och personlig, samtidigt som du var lyhörd. Tack!
Linda Liljefelt

Den gångna helgen var en sån fin gåva till mig själv och jag känner mig grundad på ett sätt jag aldrig känt tidigare. Tack vare den totala kravlösheten och din genuint vackra själsliga guidning samt själva upplägget under helgen har jag tagit ytterligare ett värdefullt steg i mitt sökande efter min inre kompass.
Karin Reuter Stovell

retreat Stockholm

Om Carina Ovesson

Carina Ovesson är certifierad livscoach och har grundat Meditationsguiden. Hon har gjort en lång inre resa för att frigöra sig från gamla mönster och hitta sin egen sanning och väg. Genom Meditationsguiden sprider hon sitt budskap om att lyssna på sitt inre och att följa sitt hjärta.
Läs mer om Carina Ovesson