Jessica Berling, samtalsterapeut

Samtal om livet

I bland går livet allt för fort. Ibland går livet för sakta och du önskar fylla på med mer mening i livet. Du står vid ett vägskäl och är mitt i en livsförändring. När kraven blir för stora, när riktningen i livet blir suddig, då kan det vara hjälpsamt att få perspektiv på sitt eget liv och stötta för att ta de där stegen du önskar men kanske inte vågar eller har kraft till. Eller att få verktyg till att förhålla sig till svårigheter i livet så som stress, oro, relationer, återhämtning och ökad självmedkänsla.

Att samtala med någon om sitt liv, sina tankar, sina bekymmer, livsriktning och svårigheter är oftast mycket hjälpsamt. Jag, Jessica Berling, är samtalsterapeut och erbjuder samtal till dig som har behov av stöd, hjälp och inre utveckling. Jag är inlyssnande och intuitiv och har många års erfarenhet av individuella samtal.

Att lyssna på människors liv och få ge stöd och verktyg på deras resa genom livet, din resa, är berikande och viktigt. När du och jag samtalar för första gången så är jag nyfiken på vart du är i livet i dag och vilken samtalsform som du behöver. Vi bestämmer tillsammans hur vi går vidare.

Samtalsterapi och coaching

Jag har många års erfarenhet av individuella samtal och det som bär vikt genom är medveten närvaro. Genom att väva in närvaroövningar i samtalen ökar du din närvaro om vilka tankar som påverkar dig och vilka känslor och behov som är starkast.

Just nu studerar jag till psykoterapeut (KBT) men hon har också gedigen utbildning som mental coach, livscoach, mindfulness- och meditationslärare samt MSC- självmedkänsla.

Mestadels av samtalen sker online, via zoom och de primära områdena för samtalen är stress, oro och relationsproblem, återhämtning, självmedkänsla, ACT och medveten närvaro.

Läs mer om mig

Boka samtal med mig

Pris: 1 050 kr för 45 minuter.

Sommarerbjudande: Köp fem samtal och få 500 kr rabatt.

Kontakta mig: info(a)jessicaberling.se

Jag ser fram emot att möta dig där du är just nu!