Självkänsla & inre barnet – Stockholm

Varmt välkommen till en retreat i Stockholm som är inriktad på självkänsla och självkärlek. Retreaten hjälper dig att öka din inre trygghet och att läka och växa andligt genom ditt inre barn.

Retreaten hålls av livscoachen Carina Ovesson som leder dig varmt och kärleksfullt genom helgen. Retreaten passar för alla, du behöver inte ha några förkunskaper. 

7-8 november 2020

Stockholm, plats meddelas snart

2 550 kr

BOKA HÄR

Innehåll

I retreaten varvas genomgångar, egna övningar och guidade meditationer.

Lördag
10.00 Dina inre delpersoner
12.00 Lunch
13.15 Ditt inre barn
16.00 Avslut

Söndag 
9.30 Ditt sanna jag
12.00 Lunch
13.15 Tacksamhet & glädje
15.30 Avslut

Kaffe och fika ingår. Lunch ingår inte.

Bokningsvillkor

Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan. Delbetalning är möjligt för dig som önskar. Har du inte fått någon faktura inom tre dagar efter din anmälan, kontakta oss. När betalningen har kommit till oss är din plats bekräftad. Ingen återbetalning görs efter att fakturan är betald, men du kan överlåta din plats till en annan person.  Ett visst antal deltagare krävs för att retreaten ska genomföras. Om retreaten skulle bli inställd återbetalas hela beloppet. 

Hur fungerar en retreat?

Här kan du läsa mer om hur en retreat med Meditationsguiden fungerar. 

Frågor och funderingar

Varmt välkommen att kontakta Carina Ovesson om du har några frågor eller funderingar! Använd kontaktformuläret.

Fler retreater från Meditationsguiden

Se fler retreater från Meditationsguiden

Röster från tidigare kursdeltagare

Du har med ditt enkla sätt att förklara hjälpt mig att förstå och tycka om mig själv. Jag har börjat inse att jag är bra som jag är, värd att tycka om och att jag får tycka att jag är fin och bra, och att det inte är samma sak som att vara egoistisk. Jag har rätt att säga ifrån utan att känna skuld. Kursen har hjälpt mig att förstå hur och varför man har utvecklats till den man är och att man faktiskt kan förändra sina tankar om och känslor till sig själv.
Helene Kvarnström, kursdeltagare våren 2018

Jag är imponerad över ditt gedigna arbete och tacksam för att du delar det. Det har också ett mycket pedagogiskt upplägg. Jag har jobbat med dessa bitar i ett par år och har mött dem i psykosyntesterapi, men nu befästs mycket av de teoretiska genom hjärtat. Jag jobbar själv med personlig utveckling, som coach och med utbildningar, men lägger mesta tiden på mig själv, då jag har en hel del att ta hand om efter utbrändhet och ett tidigare presterande liv. Jag är glad att jag kom över den här kursen just nu. Tack för att du finns!
Ylva Nowén, kursdeltagare hösten 2018

Coach

Jag är så tacksam för denna kurs som varit så bra, den har gjort skillnad i mitt liv och har varit början på något nytt. Jag känner mig lättad och har fått en viloglädje! Tusen tack!
Ewelina Gabriela Janczewska, kursdeltagare våren 2018

Jag har förstått vad som gjort mitt liv jobbigt i vissa perioder. Jag vet nu hur jag ska hantera det, då jag har fått bra verktyg att använda. Carina är jätteduktigt på att förklara och göra det lättförståeligt, det har verkligen fått mig att haja till. Tusen och åter tusen tack!
Pia Nilsson, kursdeltagare våren 2018

Om Carina Ovesson

Jag som håller i kursen heter Carina Ovesson. Jag har gjort en lång inre resa för att bygga upp min inre trygghet och självkänsla. Tidigare anpassade jag mig till min omgivning och åsidosatt mina egna behov. Idag arbetar jag som livscoach på Meditationsguiden och hjälper mina klienter att göra samma inre resa som jag själv har gjort. Jag håller också i retreater med inriktning mot självkänsla och att vara sann mot sig själv. I grunden är jag kommunikatör och projektledare och har arbetat flera år i den offentliga sektorn.
Läs mer om Carina Ovesson