Det är lätt att förlora sig själv i olika skeenden i livet. När andra förväntar sig något av oss eller när vi tror att livet kräver det av oss. Den här texten kom till mig nu för att jag behöver komma tillbaka till mig själv. Jag vill dela den med dig som behöver budskapet lika mycket som jag.   

Rollen du har identifierat dig med tjänar dig inte längre. Du tror att du måste bära den för att det förväntas av dig. Du tror att du måste hålla fast vid den för att upprätthålla ditt liv.

Titta på vad hos dig som måste stå åt sidan när du bär din roll. Se vad den binder dig. Se vad du får kompromissa med.

Vad du än står i, behöver du inte bli ett med det.

Ta av dig dina slitna skor. Ta av dig dina kläder.  Och se att de tillhör en roll som inte var du.

Kläd dig istället i din himmelska dräkt. Och sätt din bortglömda krona på ditt huvud.

Det finns ett ljus inom dig som aldrig släcks. En sol som alltid lyser. Strålarna som föds ur din inre källa kommer med din livsglädje, din energi, din kraft, din förväntan, din hoppfullhet, din inre skönhet. Låt ditt inre ljus stråla som en sol ut genom dina ögon. Låt det bubbla och sprudla ur hela dig.

Möt sedan livet genom dina sanna ögon. Och bär din himmelska krona med stolthet.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser och retreat 2019

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och i grupper genom retreat som jag arrangerar runt om i landet. 

Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande och förlösande.  Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig