Du har sett ljuset. Du har upplevt himmelriket inom dig. Dörren står nu öppen för dig. Ändå står du kvar på tröskeln och tvekar. Med ett ben i ljuset. Och det andra kvar i det världsliga. Tvivel, rädslor och oro håller dig kvar. Tvivel över om du är värdig. Rädslor för att inte leva upp till det som förväntas av dig. Oro över allt som sker.

Du har upplevt kraften inom dig. Du har upplevt hur livet flödar när du känner tillit och tro. Och du har upplevt hur beslutsam och handlingskraftig du blir. Ändå tvivlar du på om du har allt detta inom dig.

I den nya tid som nu är här vaknar vi upp. En efter en väcks vi och tar emot det himmelrike som vi alla har tillgång till. Som vi alltid har haft tillgång till.

Men andra har låtit oss tro något annat. Att vi är svaga, att vi är maktlösa, att vi måste underkasta oss. Makt och kontroll har regerat över oss. Skapat rädslor och fruktan.

Denna tid är nu förbi.

Det vi upplever nu är kampen som uppstår i övergången. Som när vintern försöker hålla kvar greppet om våren. Stormar och temperaturskillnader. Uppgångar och nedgångar. Dragkamp mellan ljus och mörker. Men blommorna hindras inte av detta, utan slår ut en efter en. Fåglarna fortsätter att sjunga.

Ljuset är här för att stanna.

Du behöver inte vänta längre. Ta emot himmelriket som väntar på dig. Ta klivet över tröskeln. Du är redo och du är värdig.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

Prenumerera på mina texter

MIna kostnadsfria mejlutskick ger inspiration och vägledning för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser och retreater

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta.

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och grundare till Meditationsguiden. Jag guidar och vägleder människor både enskilt och i grupper genom retreat som jag arrangerar runt om i landet.  Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv. Jag vet att en sådan resa kan vara både jobbig och smärtsam, och samtidigt frigörande och förlösande.  Prenumerera gärna på mina texter. Läs mer om mig