Jag trodde det var något fel på mig. Som kände mig så osäker och rädd. Jag ville bara bli av med mina känslor och min svaghet. Idag förstår jag bättre. Vi bär alla på ett inre barn som behöver vår omsorg och kärlek. Som också besitter en gudomlig källa av rikedom.

Vilken vändpunkt det blev när jag äntligen kom i kontakt med henne. En rädd liten osäker tjej som inte vågade komma fram. För jag hade inte tillåtit henne. Hon var instängd i ett mörkt litet rum på baksidan av ett hus. Så att ingen skulle se.

Det handlar inte om att ta bort eller att bli av med. Det handlar om hur vi bemöter denna lilla, men ack så dyrbara del av oss själva. För den här delen bär på så mycket kraft och visdom, som vi inte kan komma i kontakt med när vi skjuter undan. Vi behöver lyssna, ta hand om och vårda.

Denna lilla gudomliga skapelse, så full av glädje och liv och så ren och sann i sin energi. Som också blivit färgad av livet och tagit på sig masker och identiteter för att passa in och för att bli älskat. Om vi låser upp dörren till denna unika lilla varelse och visar vår omsorg och kärlek, kan det få läka och bli helt igen. Och ge oss en gudomlig källa av rikedom tillbaka. Tänk att få kontakt med detta inre barn, som finns närmast vår själ och vårt hjärta. Som bär på vår sanna essens, vår inre kraft och vår livsglädje. Som vi har glömt bort sen svunna tider. Detta inre gudomliga barn som hjälper oss att komma hem. Vilken gåva!

Hedra denna dyrbara del av dig själv. Ta hand om och vårda, och låt det få blomma ut. Och bli förundrad över vilken rikedom och kraft som du kommer att upptäcka och kunna hämta härifrån.

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

Varmt välkommen att följa med till mina retreats där vi alltid jobbar med det inre barnet. Det inre barnet är också delaktigt i min e-kurs och meditationer, se mer information här nedan.

Retreats för självkänsla och självkärlek

Retreat Värmland

Datum: 16-18 juni
Plats: Hannemo kursgård, Värmland
Läs mer här

Retreat Göteborg

Datum: 26-27 augusti
Plats: Brännö, Göteborgs skärgård
Läs mer här

Retreat Österlen Skåne

Datum: 6-7 oktober 2017
Plats: Österlen Skåne
Läs mer: Retreat Österlen Skåne

Retreat Thailand Koh Lanta

Datum: 5-10 februari 2018
Plats: Koh Lanta, Thailand
Läs mer: Retreat Thailand

E-kurs för att öka din självkänsla

Öka din självkänsla i min e-kurs som du kan starta när du vill och göra i din egen takt. Du får göra en inre resa för att öka din medvetenhet om hur du förhåller dig till dig själv och andra, och utveckla ett mer accepterande och kärleksfullt förhållningssätt till dig själv. Läs mer och köp här

Guidade meditationer för självkänsla och självkärlek

Meditera med hjälp av mina guidade meditationer på CD och MP3 för att öka din självkänsla och självkärlek.

Prenumerera på mina texter

Tycker du om det jag skriver? Prenumerera på Vägen till ditt hjärta – mitt kostnadsfria mejlutskick för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv.

Mer om Carina Ovesson

Carina Ovesson, MeditationsguidenJag är livscoach och har grundat Meditationsguiden. Jag tror att om vi blir bättre på att lyssna på oss själva och följa vårt hjärta blir vi mycket lyckligare och fridfullare, och likaså världen vi lever i. Jag skriver för inspirera dig till att vara sann mot dig själv och att våga följa ditt hjärta. Jag har själv gjort en lång inre resa för utveckla och hitta mig själv, och lever idag utifrån den jag är och det som gör mig lycklig. Det tror jag alla kan göra!
Läs fler av mina inlägg
Läs mer om mig
Kontakta mig: carina@meditationsguiden.com