När livet känns tungt och svårt. Du känner dig nedstämd och sorgsen. Som om du går i en tunnel utan slut. När du känner dig bortglömd och tvivlande.

Låt det få kännas tungt. Låt det få kännas svårt. Men förlora inte hoppet!

Tro på att det vänder. Tro på att ljuset kommer tillbaka till ditt liv. Låt inte dina yttre omständigheter få dig att tvivla. Låt inte mörkret i din omgivning få dig på andra tankar.

Bara fortsätt på din väg, utan tvivel. Även om det känns tungt och svårt. Tro på att du är vägledd. Tro på att det du går igenom är en del av vägen och inte varar för evigt. Att dina steg är vägledda och välsignade. Tro på att ljuset bär dig genom den svåra vägen – även om du inte kan se det nu. Tro på att himlen går bredvid dig och att ljusare tider kommer.

Ljuset finns alltid inom dig. Det bär dig och vägleder dig. Himlen sviker aldrig. Det är din tro på dig själv och som sviker dig. När du tar mot ljuset inifrån öppnar du dörren för himlen.

Var öppen och låt himlens kraft bereda väg för dig. Tro på att du är värdig att ta emot. Låt himlen verka åt dig.

Mörkret vi möter prövar oss. Utmanar oss. Får oss att tvivla. Men det kan aldrig vinna över ljuset. Ljuset segrar alltid. Tillåt dig att ta emot och släpp fram ditt inre ljus.

Var stolt, öppen, förväntansfull och värdig. Var ljus i sinnet och var ljus i själen. Var redo att ta emot!

Carina Ovesson, MeditationsguidenMed ljus och värme,
Carina Ovesson

 

 

Prenumerera på mina texter

MIna mejlutskick ger inspiration, tips och råd för att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv.

Kurser & retreat

Mina kurser och retreat hjälper dig att öka din självkänsla, bli mer sann mot dig själv och följa ditt hjärta. 

Vägledda meditationer

Mina vägledda meditationer hjälper dig att öka din självkänsla och självkärlek.

Webbkurs självkänsla

Gå min uppskattade webbkurs för att öka din självkänsla, nu till reducerat pris.

Om Carina Ovesson

Jag är certifierad livscoach och har grundat Meditationsguiden. Med mina texter vill jag inspirera och hjälpa dig att lyssna på dig själv och vara sann mot dig själv. Jag har själv gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv, och vet att en sådan resa kan vara både smärtsam och förlösande. Genom Meditationsguiden guidar och vägleder jag människor både enskilt och i grupper genom retreat och kurser som jag håller i runt om i landet. Prenumerera gärna på mina texter.
Läs mer om mig