Om Meditationsguiden

Meditationsguiden erbjuder retreat, webbkurser, meditationer, föreläsningar och coaching med inriktning mot självkänsla och mindfulness. Vi finns på olika platser i Sverige och erbjuder även digitala lösningar både för kurser och coaching, så att vi ska kunna vara tillgänglig för dig. Har du tips på en plats för retreat eller vill ha en föreläsning på din ort eller arbetsplats, kontakta oss gärna!

För dig själv och världen

Många har idag tappat kontakten med sig själv och är styrda av krav, prestation och kontroll. Vi vill hjälpa dig att hitta din inre trygghet och röst så att du ska kunna vägledas inifrån dig själv och leva med en inre trygghet och tillit. När vi själva mår bra sprids det som ringar på vattnet till vår omgivning, som påverkas och inspireras att också följa sitt inre. Att ta hand om sig själv är därför det bästa vi kan göra, både för oss själva och för vår omgivning. Meditationsguiden vill på detta sätt bidra till att skapa mer fridfulla människor och en ljusare värld.

Vill du synas på Meditationsguiden?

Läs mer om Meditationsguidens annonseringstjänster

Jag som driver Meditationsguiden

bli_sannJag som driver Meditationsguiden heter Carina Ovesson Jag har alltid försökt följa mitt hjärta, och har många gånger fått uppleva vilka outgrundliga vägar livet kan ta när jag vågar ha tillit till att den inre rösten leder mig rätt. Efter flera år i arbetslivet sa jag upp mig trots många rädslor över att släppa tryggheten. Jag hade en längtan efter att bli fri från stress och färdigstöpta former, och gå min egen väg. Sedan dess har livet fört mig på en spännande resa. Jag har insett att jag inte måste kontrollera och kämpa mig genom livet, utan att det finns en högre kärleksfull kraft som hjälper mig om jag bara lyssnar på mig själv och följer till mitt inre. Jag har också gjort en lång inre resa för att frigöra mig ifrån gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en lång och smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt gjorde mig mer sann mot själv och ledde mig ut i frihet.
Läs mer om mig

Jag önskar dig all lycka, och hoppas du finner vägen till ditt hjärta.

Med kärlek!
Carina

Prenumerera på Vägen till ditt hjärta - kostnadsfritt mejlutskick

Prenumerera på Carina Ovessons kostnadsfria mejlutskick Vägen till ditt hjärta – för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv. Mejlen kommer cirka två gånger i månaden.

Adsense

Adsense