Meditationsguiden

Vi hjälper dig att växa och utvecklas i en trygg och kärleksfull miljö. Hos oss känner du dig dig sedd och välkomnad. Genom Meditationsguiden vill vi bidra till fridfullare människor och en fridfullare värld.

Carina Ovesson. Meditationsguiden

Carina Ovesson

Jag som driver Meditationsguiden heter Carina Ovesson. Jag har många gånger upplevt vilka outgrundliga vägar livet kan ta när jag vågar ha tillit till mitt hjärta och det gudomliga flödet. Efter år i arbetslivet med stress och kämpande för att hinna med allt jag önskade mig i livet, sa jag upp mig trots många rädslor över att släppa tryggheten. Sedan dess har livet fört mig på en spännande resa och jag kan nu kan leva utifrån mitt högre kall och i frihet.

Carina Ovesson, Meditationsguiden

 Jessica Berling

Jag blev tidigt skilsmässobarn och åren efter mina föräldrars skilsmässa präglades av en drickande far. Det tog många år innan jag vågade närma mig alla känslor kring denna tid. Det var först när jag började en kurs i mindfulness som jag äntligen kunde möta mig själv och min smärta. Idag hjälper jag människor i själslig utveckling, medveten närvaro och stresshantering. Min röda tråd i arbetet med människor är närvaroträning.