Om Meditationsguiden

Varmt välkommen till Meditationsguiden och Carina Ovesson. Jag hjälper dig att växa och utvecklas i en trygg och kärleksfull miljö där du blir sedd och välkomnad. Jag erbjuder retreater, kurser,  samtal och meditationer. Genom Meditationsguiden vill jag bidra till fridfullare människor och en fridfullare värld.

Mer om mig

Genom livet har jag försökt följa mitt hjärta, och har många gånger fått uppleva vilka outgrundliga vägar livet kan ta när jag vågar ha tillit till att den inre rösten leder mig rätt. Efter flera år i arbetslivet sa jag upp mig trots många rädslor över att släppa tryggheten. Jag hade en längtan efter att bli fri från stress och färdigstöpta former, och gå min egen väg. Sedan dess har livet fört mig på en spännande resa. Jag har insett att jag inte måste kontrollera och kämpa mig genom livet, utan att det finns en högre kärleksfull kraft som hjälper mig om jag bara lyssnar på mig själv och följer mitt inre.

Jag har också gjort en lång inre resa för att frigöra mig från gamla beteendemönster som gjorde att jag satte min omgivning framför mig själv. Det var en lång och smärtsam resa som innebar att jag fick släppa taget om människor i min närhet, men som samtidigt har gjort mig mer sann mot mig själv. Jag är certifierad livscoach, mindfulnessinstruktör och kommunikatör.

Genom Meditationsguiden sprider jag mitt budskap om att lyssna på sitt inre och att bli mer sann mot sig själv. 
Läs mer om mig

Varmt välkommen till Meditationsguiden!
Carina

Prenumerera på Vägen till ditt hjärta - kostnadsfritt mejlutskick

Prenumerera på Carina Ovessons kostnadsfria mejlutskick Vägen till ditt hjärta – för inspiration, tips och råd för att vara sann mot dig själv. Mejlen kommer cirka två gånger i månaden.