Meditationsguiden

Vi hjälper dig att växa och utvecklas i en trygg och kärleksfull miljö. Hos oss känner du dig dig sedd och välkomnad. Vi erbjuder retreater, meditationer, kurser och samtal. Genom Meditationsguiden vill vi bidra till fridfullare människor och en fridfullare värld.

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Carina Ovesson, ägare

Jag leder retreater och håller i meditationer och samtal.  Att få hjälpa och vara delaktig i andras inre resor är en fantastisk gåva som jag är evigt tacksam för. Likaså att få möta er i samtal och på retreater, som berör och berikar mig djupt i hjärtat! Jag lever söder om Göteborg tillsammans med min kärlek Lars och våra barn. Jag älskar att dansa, yoga och att vara i naturen.

Carina Ovesson, Meditationsguiden

Jessica Berling, meditationslärare

Jag arbetar med närvaro i vardagen, sinnenas mat, retreater, leder meditationer online och studerar psykoterapi. Mitt intresse för människans natur, och hur vi alla är olika inspirerar mig. Livet, hjärnan och hur vi människor fungerar intresserar mig. Kommunikation människor emellan, relationer, att växa som människa och hur vi alla kan läka våra sår intresserar mig, men också hur vi kan förhålla oss till livet precis som det är just nu med acceptans.